Kachi er tilbake i Sarpsborg

SPILLETID: Kachi trenger mer regelmessig spilletid. Foto: Jarl M. Andersen

SPILLETID: Kachi trenger mer regelmessig spilletid. Foto: Jarl M. Andersen

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er foreløpig uavklart om Sarpsborg 08s nigerianske spiss Kachi (19) blir lånt ut til Bodø/Glimt.

DEL

19-åringen var mandag tilbake på trening i Sarpsborg 08 etter å ha vist seg fram for Bodø/Glimt i fire dager. Kachi spilte søndagens treningskamp der Bodø/Glimt vant 1–0 mot Tromsdalen. Kachi spilte midtspiss i første omgang og kantspiller i andre omgang før han ble byttet ut mot slutten.

– Det blir trolig tatt en avgjørelse om Kachis eventuelle utlån til Bodø/Glimt i løpet av uka, forteller sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.

Sarpsborg 08 ønsker å leie ut Kachi for at han skal få mer spilletid. 19-åringen har kommet til et punkt i karrieren der han trenger å spille mer regelmessig for å utvikle seg videre, og per nå er konkurransen på spissplassen i S08 tøff. Kachi kom til Sarpsborg før 2015-sesongen. Ifølge klubbens hjemmeside står han bokført med 15 kamper og tre scoringer for A-laget på to sesonger i serie og cup.

S08 ønsker ikke å selge Kachi. Forrige uke uttalte Berntsen til SA at Kachi har kontrakt med S08 ut 2019, og at han ikke er et avsluttet kapittel for klubben. De mener at det er viktig at han finner seg et riktig sted å utvikle seg videre, slik at han kan komme enda bedre tilbake til S08.

Artikkeltags