Sarpsborg 08 spiller treningskamp mot Skeid

KAMP: Tom Freddy Aune og Sarpsborg 08 har lagt inn en treningskamp mot Skeid tirsdag kveld for å få holde kampformen ved like. Foto: Jarl M. Andersen

KAMP: Tom Freddy Aune og Sarpsborg 08 har lagt inn en treningskamp mot Skeid tirsdag kveld for å få holde kampformen ved like. Foto: Jarl M. Andersen Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg 08 spiller treningskamp mot 2. divisjonslaget Skeid på Sarpsborg stadion tirsdag kveld.

DEL

Oppgjøret sendes direkte på SA.TV fra klokken 18.30.

– Vi har hatt en frihelg under landslagspausen. Derfor passer det fint med en gjennomkjøring nå. Vi holder kampformen ved like med en kamp mot Skeid, sier assistenttrener Tom Freddy Aune.

S08 vil trolig benytte hele troppen i matchen mot Tom Nordlies mannskap.

– Vi kommer til å la nesten alle guttene spille en omgang hver. Da blir belastningen såpass liten at vi kan ha en vanlig treningsøkt onsdag formiddag, sier Aune.

Han forteller at de velger å spille treningskamp mot Skeid framfor å spille en internkamp elleve mot elleve på treningen.

– Det blir mer kamplikt å spille mot Skeid enn å ha en internkamp. Det er viktig at vi opprettholder kampformen inn mot den viktige avslutningen på sesongen, sier Aune.

Skeid havnet på 5. plass i 2. divisjon 1 denne sesongen. Oslolaget tok 44 poeng på 26 kamper i avdelingen som ble vunnet av HamKam.

Artikkeltags