Han kom til Sarpsborg 08 i fjor sommer for å vise seg, Gagandeep Singh Lally. Etter å ha vært i Vålerenga og Fredrikstad gikk turen til Sarpsborg. Unggutten fikk raskt være med å trene med A-laget og innhopp i eliteserien ble det også. Nå kjemper han sin tøffeste kamp for å kunne bli en del av A-stallen.

Gitt ham tid

– Lally fikk ingen kontrakt med oss etter sesongen. Vi vil avvente litt å se hvordan den nærmeste tiden går for ham. Han er et stort talent med et stort potensial, så vi følger ham nøye i ukene som kommer, sier sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen.

19-åringen trener fast med 08 hver dag, så han får virkelig muligheten til å vise hva han er god for.

En tøff tid

– Jeg skulle selvsagt ønske at jeg hadde klart å overbevise klubben at jeg er noe å satse på i framtiden allerede ved sesongslutt. Slik gikk det ikke og dermed blir det for meg å gjøre det best på trening hver dag, forteller Lally.

– Det må være et tøft press?

– Ja, det blir tøffe dager for meg. Jeg bor i Askim og det blir pendling hver eneste dag. Så lenge jeg ikke har noen kontrakt med 08, kan jeg heller ikke flytte til Sarpsborg. Skulle kontrakten komme, blir det helt klart å flytte. Da vil alt bli mye lettere.

Han innrømmer at han kjenner veldig på dette med hele tiden å være på.

– Det blir en litt annen følelse når du har kontrakt. Jeg skal jobbe så hardt og overbevis 08 at jeg er god nok, sier han med et smil.