Mer hederlig omtale for SA-magasin

Tor Viskum mottok bemerkelsen på vegne av SA.

Tor Viskum mottok bemerkelsen på vegne av SA.

Artikkelen er over 3 år gammel

Sarpsborg Arbeiderblads jubileumsmagasin «Olav i verden» har blitt mange rosende ord til del. Fredag kveld sørget Østfold Journalistlag (ØJ) for å gi mer hederlig omtale.

DEL

Tidligere i år delte Amedia-konsernet ut priser for god lokaljournalistikk. Også der ble Olavsmagasinet beæret med hederlig omtale.

Nevnte magasin ble utgitt som et 64 siders bilag i juni i år. Opplaget var på 30.000 eksemplarer. I tillegg ble det laget en nettversjon som ble viet behørig oppmerksomhet.

Hyggelig

POPULÆRT: SAs jubilieumsmagasin har høstet lovord fra flere hold.

POPULÆRT: SAs jubilieumsmagasin har høstet lovord fra flere hold. Foto:

– Det er hyggelig å bli satt pris på, og det er ikke bare bransjefolk som deler ut hederlige omtaler og gir positive tilbakemeldinger rundt dette magasinet. Det samme har mange av våre lesere gjort. Hvilket viser at bilagssatsingen i forbindelse med tusenårsjubileet har vært riktig. Redaksjonen har løftet i flokk i for å få til dette ved siden av den daglige produksjonen til nett og papir, sier nyhetsredaktør Petter Kalnes.

Velskrevet

Juryen, som omtalte SAs magasin under ØJs årsmøte, uttrykker blant annet følgende:

– Halve redaksjonen har vært involvert og har reist rundt i Europa for å finne ut hvordan helgenkongen fortsatt preger verden. Resultatet har blitt et imponerende stykke journalistisk arbeide, preget av dugnadsånd, entusiasme og høy kvalitet. Magasinet er godt komponert, og innholdet delikat presentert – velskrevet og med rikt bildemateriale. Nettversjonen inneholder interaktive kart og medarbeidernes videoer fra reisene rundt i Europa.

Artikkeltags