Hver formiddag vil vi plukke ut de viktigste sakene og sender oversikten til deg.

Her samler vi det viktigste av nyheter, sport, feature og kultur.

Leserne må selv melde seg på nyhetsbrevet, og det kan du gjøre her.

Du kan også melde deg på via knappen i bunnen av denne saken.

Det koster ingenting å motta nyhetsbrevet, men nyhetsbrevet vil inneholde både åpne saker og saker som krever innlogging.

Raskt og effektivt

Ansvarlig redaktør i Sarpsborg Arbeiderblad, Bernt Lyngstad, mener nyhetsbrevene fra SA vil gi leserne en rask og effektiv oversikt over de viktigste nyhetene

Både i Norge og flere andre land er lignende nyhetsbrev blitt populære.

 

– I dagens mediehverdag, der man overstrømmes av informasjon via både Facebook og ellers på internett, tror jeg mange setter pris på å få en redigert utgave av nyhetsstrømmen, sier Lyngstad.

Når man klikker seg inn på en sak fra nyhetsbrevet, havner man på sa.no og da er selvsagt veien kort til det andre innholdet på våre nettsider.

– Nyhetsbrevet vil nok være ekstra nyttig for dem som ikke besøker sa.no så ofte. Ved å abonnere på dette, slipper man å lete rundt på internett etter de viktigste nyhetene fra sitt lokalsamfunn. Man får dem rett inn i innboksen en gang i døgnet, poengterer SA-redaktøren.

Fotball-nyhetsbrev

Bernt Lyngstad er spent på hvordan SAs lesere vil motta det nye tilbudet.

– Vi håper og tror at dette er noe våre lesere vil benytte seg av og mener dette er noe som vil gi både abonnenter og andre SA-lesere et enda bedre tilbud, sier han.

Ønsker du nyhetsvarsel på mobilen din ved store hendelser i Sarpsborg? Se her hvordan du skaffer deg det!

Snart starter avisen også opp et eget nyhetsbrev for dem som vil oppdatere seg på nyheter om Sarpsborg 08. Dette vil bli sendt ut i forkant av hver serierunde.

– På denne måten vil våre fotballinteresserte lesere kjapt kunne oppdatere seg på skadesituasjon, strategier og andre nyheter om laget, sier Lyngstad.

– Dersom disse nyhetsbrevene viser seg å være populære, kan det også bli aktuelt å starte noe lignende på andre stoffområder, avslutter han.