Få de viktigste sakene rett i innboksen din

BYR PÅ NYHETSBREV: Redaktør Bernt Lyngstad håper mange SA-lesere vil benytte seg av tilbudet om å få et daglig nyhetsbrev fra Sarpsborg Arbeiderblad.

BYR PÅ NYHETSBREV: Redaktør Bernt Lyngstad håper mange SA-lesere vil benytte seg av tilbudet om å få et daglig nyhetsbrev fra Sarpsborg Arbeiderblad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Meld deg på nyhetsbrevet fra Sarpsborg Arbeiderblad.

DEL

Hver formiddag plukker redaksjonen ut de viktigste sakene og sender oversikten til deg.

Her samler vi det viktigste av nyheter, sport, feature og kultur.

Leserne må selv melde seg på nyhetsbrevet, og det kan du gjøre her.

Du kan også melde deg på via knappen i bunnen av denne saken.

Det koster ingenting å motta nyhetsbrevet, men nyhetsbrevet inneholder både åpne saker og saker som krever innlogging. Dette er en tjeneste SA har gitt leserne sine i snart halvannet år, og det er fortsatt mulig å melde seg på for å motta mailen fra avisen.

Raskt og effektivt

Ansvarlig redaktør i Sarpsborg Arbeiderblad, Bernt Lyngstad, mener nyhetsbrevene fra SA gir leserne en rask og effektiv oversikt over de viktigste nyhetene

Både i Norge og flere andre land er lignende nyhetsbrev blitt populære.

– I dagens mediehverdag, der man overstrømmes av informasjon via både Facebook og ellers på internett, tror jeg mange setter pris på å få en redigert utgave av nyhetsstrømmen, sier Lyngstad.

Når man klikker seg inn på en sak fra nyhetsbrevet, havner man på sa.no og da er selvsagt veien kort til det andre innholdet på våre nettsider.

– Nyhetsbrevet er ekstra nyttig for dem som ikke besøker sa.no så ofte. Ved å abonnere på dette, slipper man å lete rundt på internett etter de viktigste nyhetene fra sitt lokalsamfunn. Man får dem rett inn i innboksen en gang i døgnet, poengterer SA-redaktøren.

Bernt Lyngstad mener nyhetsbrevet gir deg som leser et enda bedre tilbud.

– Mange lesere benytter seg allerede av denne tjenesten, og jeg tror at abonnenter og andre SA-lesere som ennå ikke har meldt seg på nyhetsbrevet vil få et enda bedre tilbud, sier han.

Ønsker du nyhetsvarsel på mobilen din ved store hendelser i Sarpsborg? Se her hvordan du skaffer deg det!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken