Sterk snuoperasjon av SBK

GOD: Lars Bjørge Thorsen spilte en god kamp mot Ullevål onsdag kveld. Foto: Tobias Nordli

GOD: Lars Bjørge Thorsen spilte en god kamp mot Ullevål onsdag kveld. Foto: Tobias Nordli

Artikkelen er over 3 år gammel

Sarpsborg Bandyklubb tok en viktig seier da laget snudde 1–3 til seier 6–4 mot Ullevål.

DEL

Kampen ble spilt under svært vanskelige spilleforhold i regnvær på Sarpsborg stadion onsdag kveld. Gjestene fra Oslo ledet 3–1 ved pause. Christer Lystad sendte hjemmelaget i ledelsen etter 19 minutters spill, men deretter scoret Ullevål tre ganger på rad.

– De dårlige spilleforholdene gjorde at det ble en krigerkamp. Vi var veldig svake i første omgang, sier spillende trener Anton Olsson i SBK.

Hjemmelaget fikk en god start på andre omgang. Først reduserte Jonathan Kuusela til 2–3 etter 50 minutters spill, og bare to minutter senere utlignet Petter Nicolaisen til 3–3. Lars Bjørge Thorsen satte inn 4–3 til sarpingene et kvarter ut i omgangen.

Veteraner stilte opp

– Vi gikk hardt ut i andre omgang og spilte mye bedre enn i de første 45 minuttene. Guttene kriget alt de kunne. Vi spilte ikke drømmebandy, men vi jobbet så hardt at vi greide å vinne, sier SBK-treneren.

Jonathan Kuusela øket ledelsen til 5–3 fem minutter før slutt. Like etterpå reduserte Ullevål, og da ble det noen spennende sluttminutter, men på overtid satte Petter Nicolaisen inn 6–4 til SBK.

– Ullevål kjørte fram mange folk og slo lange baller mot slutten, men det er slik det pleier å bli. Jeg føler at vi hadde ganske god kontroll, sier Olsson.

Dette var to viktige poeng for SBK etter en tung start på sesongen.

– Vi lå likt med Hamar og Ullevål på tabellen før denne kampen. Dette er de to lagene vi må forsøke å ha bak oss på tabellen. Derfor var dette en viktig seier for oss. Neste kamp er mot Hamar på bortebane andre juledag, sier treneren.

SBK har flere ute spillere ute grunnet karantener, og i denne kampen fikk de hjelp av veteraner som Christer Lystad, Joel Lund og Lars Bjørge Thorsen.

– Det er veldig viktig og bra for oss at de stiller opp, sier Olsson.

SBK ligger nå på åttendeplass på tabellen i eliteserien. Det er to poeng ned til Hamar og Ullevål som ligger under sluttspillsstreken.

Laget

SBKs lag:

Målvakt: Rikard Thorkildsen

Forsvar: Anton Olsson, Christoffer Karlsen, Emil Øby Olsen, Andreas Adler Olsen. Tim Gustafsson

Midtbane: Joel Lund, Christer Lystad, Lars Bjørge Thorsen, Jonathan Kuusela

Angrep: Petter Nicolaisen

Spilte også: Mathias Nilsen, Niklas Palacio, Andreas Torget

Artikkeltags