Fire medaljer i teppecurling-NM

GODE: Kari Bjørk Østby og Vigdis Bruun ble nummer to i Damer åpen klasse i lag. Foto: Privat

GODE: Kari Bjørk Østby og Vigdis Bruun ble nummer to i Damer åpen klasse i lag. Foto: Privat Foto:

Sarpsborg Boccia- og Teppecurlingklubb gjorde en sterk innsats i NM i teppecurling.

DEL

Stevnet gikk i Askøy Forum i Bergen.

– Vi var sju deltakere fra Sarpsborg, tre lag og fem individuelle spillere i ulike klasser. Det var litt lite deltakelse, men likevel var det fint å delta, forteller Kari Bjørk Østby i Sarpsborg Boccia- og Teppecurlingklubb.

I år fikk deltakerne i NM i teppecurling mulighet til å kjempe om kongepokal for første gang. Kongepokalen gikk til Kjell Karlsen fra Moss.

I lagkonkurransen tok Sarpsborg BTK 2 sølvmedalje i Damer åpen klasse. Laget besto av Vigdis Bruun og Kari Bjørk Østby. Det deltok totalt fire lag i denne klassen.

Sten Rino Håkonsen og Svein Andersen på laget til Sarpsborg BTK 5 i Herrer klasse 1 ble nummer fire. Roar Olavesen og Hanne Bracken vant Herrer klasse 3, men de ble ikke norgesmestere fordi det var påmeldt kun ett lag i denne klassen.

Sarpsborg BTK tok to 2.-plasser også i den individuelle konkurransen; Roar Olavesen i Herrer klasse 3 og Hanne Bracken i Damer klasse 3. I begge disse klassene var det kun to deltakere. I Herrer klasse 1 havnet Svein Andersen på 7. plass og Sten Rino Håkonsen på 8. plass.

Kari Bjørk Østby tok en fin 4. plass i Damer åpen klasse. I denne klassen var det ni deltakere.

Artikkeltags