Sarpsborg er best!

Av
DEL

DUGNADENI Sarpsborg kommune finnes det en avdeling som heter Virksomhet byggesak, landbruk og kart. Der jobber det for tiden en rekke ansvarsbevisste og samvittighetsfulle saksbehandlere.

I disse koronatider har det oppstått en rekke uforutsette situasjoner og vår utfordring var at vi sto uten oppdrag og dermed var permisjons spøkelset svært reelt.

Et større og komplisert prosjekt lå inne med en søknad hos byggesak til vurdering. En godkjenning her ville gjort underverker og folk kunne holdes i arbeid.

Forrige tirsdag tok jeg kontakt med saksbehandler, som til tross for at han i en periode hadde vert sykemeldt, satte seg i sving og tok kontakt med sin teamleder og hun grep telefonen og fikk Fylkeskonservatoren på banen. Han jobbet raskt og sendte over sin innstilling på fredag og på fredags kveld kl. 22 30, merk dere tidspunktet, så sender saksbehandler meg godkjenningen.

Statsministeren bad oss alle om å delta i en dugnad i disse uvirkelige tider blant annet for å opprettholde arbeidsplasser.

Jeg kan forsikre Statsministeren at Sarpsborg er til de grader med på den dugnaden. Ikke vet jeg hva ordfører og kommunedirektør har gjort for å fortjene å ha slike medarbeidere hos seg, men stolte kan de i alle fall være.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags