Gå til sidens hovedinnhold

– Sarpsborg er i en krisesituasjon. Hjelp oss!

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg kommune trenger all ekstra helsehjelp det er mulig å få i en tid med koronakrise.

Koronakrisen

«Er du helsepersonell og vil hjelpe oss gjennom korona-krisen? Også pensjonerte helsearbeidere får nå full lønn uten at det går ut over pensjonen», opplyser Sarpsborg kommune på sine nettsider torsdag kveld.

Kirsti Skaug, direktør helse og velferd, uttaler følgende:

– Sarpsborg er i en krisesituasjon. Vi har allerede stort trykk på helsetjenestene våre og forventer en ytterligere økning i tiden framover. Derfor går vi nå ut med en bønn til alle helsearbeidere som ikke er i jobb: Hjelp oss! Vi har mange innbyggere som trenger råd og veiledning på telefon. Og stadig flere må ha hjelp på legevakta og i våre helseinstitusjoner. Samtidig er det mange av våre helsearbeidere som må være hjemme i karantene. Derfor går vi nå aktivt ut med å rekruttere helsearbeidere som kan hjelpe oss.

Julie Bäckström, virksomhetsleder HR, sier at de ser etter personer med helsefaglig bakgrunn, men som nå ikke er i jobb. Hvis du er pensjonist får du nå anledning til å jobbe for full lønn uten at det får noen konsekvenser for pensjonen din, poengteres det fra kommunalt hold torsdag.

Aktuelle personer bes snarest kontakte kommunen på mailadressen utlysning@sarpsborg.com eller telefon 951 58 182.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.