Fem SIL-jenter på landslagssamling

LOVENDE: SIL har mange  ungjenter som har hatt en god utvikling på håndballbanen denne sesongen. Fra venstre: Malin  Dilling, Emilie Lefstad, Hermine Auberg, Johanne Jelsness Jensen, Karianne Diskerud og Pernille Eriksen. Foto: Privat

LOVENDE: SIL har mange ungjenter som har hatt en god utvikling på håndballbanen denne sesongen. Fra venstre: Malin Dilling, Emilie Lefstad, Hermine Auberg, Johanne Jelsness Jensen, Karianne Diskerud og Pernille Eriksen. Foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg IL har fått med hele fem spillere på sesongens siste regionale landslagssamling i håndball.

DEL

I tillegg har de fått med ytterligere en spiller i troppen på Region Øst-laget som skal kjempe om medaljer under NM Regionslag som avvikles i Håkons Hall på Lillehammer fra 12. til 14. mai. Turneringen består av regionslag med de beste spillerne i regionene Innlandet, Vest, Øst, Sør, Midt Norge og  Sør Vest.

Spillerutvikling

Sarpsborg ILs spillere Emilie Lefstad, Hermine Auberg, Johanne Jelsness Jensen, Karianne Diskerud og Pernille Eriksen er uttatt til både regional landslagssamling og på regionslaget til mesterskapet på Lillehammer. I tillegg er Malin Dilling uttatt kun til regionslaget.

Trener Sigvald Andreassen er naturligvis fornøyd med at så mange av klubbens lovende ungjenter gjør det bra.

– Dette er et nytt eksempel på at det drives godt i klubben med spillerutvikling og at klubben går en lys framtid i møte. Som trener er jeg stolt over den jobben vi som gruppe har lagt ned og at dette blir lagt merke til. De er gode ambassadører for SIL, og er gode rollemodeller for det vi ønsker å stå for som lag og klubb, sier Andreassen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Blod, svette og tårer

SIL har hevdet seg i toppen både i 2. divisjon (nummer to på tabellen) og i landsserien (bronsemedalje) med Jenter 18-laget denne sesongen.

– Jentene har hatt en utrolig bratt utviklingskurve denne sesongen hvor blod, svette og tårer har gitt god avkastning med tanke på regionsserien, landsserien og i 2. divisjon, sier Andreassen.

Artikkeltags