Ny platemesse i Sarpsborg i helgen

FLYTTER: I helgen arrangeres Sarpsborg platemesse, denne gangen på Sarpsborg scene. Dette bildet er fra den første utgaven, som ble arrangert i Glenghuset, lørdag 24. mars.

FLYTTER: I helgen arrangeres Sarpsborg platemesse, denne gangen på Sarpsborg scene. Dette bildet er fra den første utgaven, som ble arrangert i Glenghuset, lørdag 24. mars. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jonas Groth arrangerer den andre utgaven av Sarpsborg platemesse lørdag.

DEL

Arrangementet går av stabelen på Sarpsborg scene.

– Det blir like stort som sist gang, men denne gangen får vi litt større plass å boltre oss på, forteller Jonas Groth til Sarpsborg Arbeiderblad.

140 mennesker

Sist gang kom det hele femten selgere fra hele landet til platemessen som ble arrangert i Glenghuset lørdag 24. mars.

Årsaken til at Sarpsborg platemesse flytter fra Glenghuset til Sarpsborg scene er på grunn av dobbeltbooking, opplyser Groth.

– Men vi gleder oss masse uansett. Da vi arrangerte den første utgaven i Glenghuset kom det cirka 140 mennesker, det var helt fullt, sier Jonas Groth.

Platesamlinger

Sarpsborg platemesse har som intensjon om å ha to årlige platemesser i Sarpsborg.

– Det blir salg av vinyl, CD-plater, kassetter, DVD-er og bøker, samt masse annet. Alt etter hva selgerne velger å ha med seg. Selv skal jeg ta med min egen, Bjørn Øyvind Byas og min fars platesamling, sier Groth, som håper det kommer mange musikkinteresserte til den andre utgaven av Sarpsborg platemesse.

Artikkeltags