Kåret til beste regatta-arrangør

UTMERKELSE: Kai Holm og Sarpsborg Roklubb er kåret til beste regatta-arrangør i 2016. Foto: Geir Bjørnstad

UTMERKELSE: Kai Holm og Sarpsborg Roklubb er kåret til beste regatta-arrangør i 2016. Foto: Geir Bjørnstad

Artikkelen er over 2 år gammel

Rosjefer og lagledere i norske roklubber har kåret Sarpsborg Roklubb til beste regatta-arrangør i 2016.

DEL

Klubben har arrangert Tunevannsregattaen og Norgesmesterskapet i roing i 2016, og de tok de to beste plasseringene. Oppsummeringen blir gjort av Roforbundets regattautvalg, og tildeling av poeng gir grunnlag for å rangere regattaene. Tunevannsregattaen var beste regatta med 59 poeng, og NM var nest best med 57 poeng. Regattaleder for begge regattaer var Per Fillingsnes, mangeårig medlem av Roklubben.

Totalt har det vært arrangert ni store regattaer i Norge i 2016.

– Det er mye hardt arbeide i forberedelser og gjennomføring som ligger bak. Mange gamle, og nye medlemmer med foreldre, gjorde en meget god innsats for å få gjennomført disse to arrangementene på så kort tid. Det var kun fem uker mellom disse to konkurransene, sier leder Kai A. Holm i Sarpsborg Roklubb.

– Mange utenfor klubben bidro også til at regattaene ble vellykket. Vi takker alle som bidro til to vellykkete helger med ro-regatta, sier han.

Roklubben er klar for regatta igjen i 2017, nærmere bestemt første helg i september. Da arrangerer klubben sin årlige Tunevannsregatta. Det nye er at den går to uker senere enn vanlig, fordi ro-VM går noe senere i 2017, og det forstyrrer den norske terminlisten.

Artikkeltags