Nå kan sarpinger få rabatterte billetter i siste liten

NY APP: Halvor Titlestad ved Sarpsborg scene ser frem til å ta i bruk LastCall-appen, som gir innbyggerne muligheten til å få rabatterte restplasser til de ulike arrangementene hos Sarpsborg scene. I tillegg skal Glenghuset ta i bruk løsningen.

NY APP: Halvor Titlestad ved Sarpsborg scene ser frem til å ta i bruk LastCall-appen, som gir innbyggerne muligheten til å få rabatterte restplasser til de ulike arrangementene hos Sarpsborg scene. I tillegg skal Glenghuset ta i bruk løsningen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Med LastCall-appen kan sarpingene få pushvarsel på telefonen om rabatterte restplassbilletter til kulturarrangement i siste liten. Daglig leder Halvor Titlestad ved Sarpsborg scene har god tro på den nye løsningen.

DEL

– Det er en innovativ måte å tenke billettsalg på. Vi kommer til å ta appen i bruk og benytte oss av den helt fram til vi stenger dørene i april. Da kan vi erfare litt og gjøre oss noen tanker om løsningen, medgir Halvor Titlestad overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Kjøp i siste liten

LastCall er en markedsføringsapplikasjon som gir kulturinteresserte muligheten til å få notifisering (pushvarsel journ.anm.) om rabatterte restplassbilletter til kulturarrangement. Applikasjonen er gratis å bruke og det er arrangørene selv som bestemmer når og hva de vil publisere.

– Hele poenget er at folk kan kjøpe rimelige billetter til utvalgte arrangement i siste liten, bare noen timer før et arrangement. Sitter du for eksempel hjemme en fredag og ikke vet hva du vil gjøre, så kan du bruke LastCall-appen, for å se om det er noen billetter igjen til et arrangement hos Sarpsborg scene. Plutselig ligger det et tilbud ute, til et arrangement man ikke nødvendigvis hadde tenkt å gå på. Appen er ganske enkel å bruke, forklarer Titlestad.

Enormt potensiale

Det er Oslo-gründeren Pouria Ruhi (36) som har utviklet applikasjonen sammen med tre andre personer. Løsningen ble rullet ut i Oslo i sommer og har ifølge ham vokst enormt i høst. Latter, Folketeateret, Dansens Hus og Nasjonal Jazzscene har benyttet seg av applikasjonen.

– Vi er superstolte av å kunne lansere LastCall i Sarpsborg, som vi anser som en viktig by i utrullingen til resten av Østfold. Vi tror at potensialet er enormt i Østfold, og Sarpsborg er en naturlig by å fokusere på med tanke på lokasjonen, som binder sammen Østfold, sier Pouria Ruhi til Sarpsborg Arbeiderblad.

Han har bakgrunn fra Nordic Choice Hotels som kommunikasjonsrådgiver og markedsdirektør, i tillegg har han skrevet boken «Eylas på glattisen», utgitt av Cappelen Damm.

Ingen garanti

Både Sarpsborg scene og Glenghuset kommer til å ta løsningen i bruk omgående. Halvor Titlestad tror byens beboere enklere kan få informasjon om kulturarrangementer i nærheten, i tillegg til rabatterte priser, om de tar appen i bruk.

– Men man er aldri garantert tilbud på billetter til den konserten en nødvendigvis vil gå på, påpeker Halvor Titlestad.

Artikkeltags