Rydder gulvet 2. juledag

HELT SJEF: – Her skal det bli fest 2. juledag, sier Thomas Kjøniksen i Backstreets (t.v.) og Halvor Titlestad, daglig leder for Sarpsborg scene. Da står Bruce Springsteen-låter på tributebandet Backstreets program. 			foto: Marte-Kari Melkerud

HELT SJEF: – Her skal det bli fest 2. juledag, sier Thomas Kjøniksen i Backstreets (t.v.) og Halvor Titlestad, daglig leder for Sarpsborg scene. Da står Bruce Springsteen-låter på tributebandet Backstreets program. foto: Marte-Kari Melkerud

Artikkelen er over 4 år gammel

Backstreets skal innlede tradisjon på Sarpsborg scene

DEL

Sarpsborg scene vil skape tradisjon med 2.juledagskonsert.

– Det er jo 2.juledagskonserter flere steder, dette er en bra dag for å finne på noe, mener Halvor Titlestad, daglig leder på Sarpsborg scene.

Billettsalget er i gang

– I jula har man absolutt ingen unnskyldning å ikke komme seg på konsert, legger han smilende til.

Selv har han for lengst skaffet barnevakt så han kan gå på konserten med Backstreets, Springsteen-fan som han er.

– Det er litt ekstra stas å bli booket av en som kjenner og liker denne musikken så godt. Settlista vår er godkjent av ham, ler Thomas Kjøniksen.

Han innrømmer en viss ærefrykt når han kommer inn i Sarpsborg scenes lokaler. Der er amfiet ryddet unna. 560 ståplasser ligger ute for salg.

Backstreets har mange musikere med i bandet: Kjøniksen selv på gitar og kor, Frederik Bjørnstad på vokal og gitar, Pål Øyvind T. Nordengen på trommer, Ole Andreas Børsting på saksofon og kor, Lars-Martin Torp på bass, Alf Jørgen Eriksen på piano, fele og kor, Henrik Brusevold på orgel, trekkspill og kor.

Forsterket band

– Dessuten skal vi ha med koristene Mona Lande, Hilde Jeanett Kjøniksen, Vigdis Oliversen og Maren Lande. Her skal det bli mye og god lyd, sier Thomas Kjøniksen.

Sjefen selv, Springsteen, altså, har nemlig mer og mer fått sansen for fullt trøkk og et stort lydbilde.

– Vi vil selvfølgelig gjøre som ham, sier lederen for tributebandet.

– Og, skynder han seg å legge til; – for å støtte opp på Seeger Sessions-låtene har vi fått med oss Per Johan Brookfield på fele. I tillegg vil vi ha med oss Andreas Łosiewicz på perkusjon og en rutinert blåserrekke. Totalt blir vi 16 stykker på scenen! Dette blir fest, lover han.

De to ihuga Springsteen-tilhengerne tror bestemt at konserten vil være noe for alle musikkinteresserte.

– Nå gjenstår bare øving og finpuss. Å stå på denne scenen her er en drøm som går i oppfyllelse, innrømmer Thomas Kjøniksen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken