Gå til sidens hovedinnhold

Lokal trio i VM-troppen

Artikkelen er over 4 år gammel

Landslagssjef André Sveen fant plass til tre lokale spillere i VM-troppen i innebandy.

Det er målvakt Markus Jelsnes fra Sharks, backen Martin Kvisvik fra Bulldogs og løperen Lars Erik Torp fra Bulldogs.

Mesterskapet spilles i Riga fra 3.- til 11. desember.

– Det er uten tvil et generasjonsskifte i landslaget og det er mange som kommer til å spille sin første VM-turnering. Det var absolutt ingen lett tropp å plukke ut, da det er flere spillere som har vært med det siste året som var veldig nære, sier Sveen.

Mats Gjermundsen (Sharks), Patrick Hjemgård (Sharks) og Martin Lilleby (Bulldogs) var i bruttotroppen, men kom ikke med til VM.

– Vurderingene vi har gjort i forhold til uttak, er blant annet basert på spillernes egenskaper i forhold til resten av troppen, spisskompetanse og erfaringer fra tidligere mesterskap. Med tanke på at vi har mange spillere uten rutine fra tidligere VM, vil det ligge et stort ansvar på de spillerne med erfaring fra tidligere VM-turneringer, sier landslagsledelsen i en pressemelding.

Her er hele VM-troppen:

Målvakter: Andreas Falkeid (Gjelleråsen), Markus Jelsnes (Sarpsborg).

Backer: Martin Kvisvik (Greåker), Daniel Gidske (Mullsjö), Andreas Skriden (Sveiva), Christoffer Øistad (Sveiva), Henrik Fredriksen (Tunet), Thomas Isaksen (Tunet), Mads Normann (Tunet).

Løpere: Ketil Kronberg (Dalen), Robin Norstrøm (Gjelleråsen), Lars Erik Torp (Greåker), Thomas Stræte (Slevik), Sindre Bjerknes (Sveiva), Marius Pedersen (Sveiva), Andreas Valbye (Sveiva), Fredrik Hoff Eriksen (Tunet), Ole Mossin Olesen (Tunet), Ole Martin Skau Jansson (Tunet), Markus Lindgjerdet (Örebro).

Kommentarer til denne saken