Sharks-gutta håpet å følge opp den fine hjemmeseieren over Fredrikstad i forrige uke med en ny trepoenger borte mot Gjelleråsen i eliteserien i innebandy onsdag kveld, men kampen i Lihallen endte med et knepent tap for sarpingene. Gjelleråsen vant til slutt 6-5.

Gjelleråsen ledet 6-2 etter to perioder onsdag, men en fin sluttspurt fra Sarpsborg i 3. periode ga ny spenning hele veien inn. Gjestene fra Olavs by scoret tre mål i de siste 20 minuttene. De jaktet på utligning, men den klarte de ikke å få.

– Vi startet dårlig og kom bakpå, men i 3. periode kjørte vi fullstendig over dem. Det var bare uflaks at vi ikke klarte å utligne, sier Sharks-trener Jonas Magnussen til SA-sporten.

Han kan fortelle om svært mange sjanser til Sharks-gutta i 3. periode – i tillegg til de tre målene de scoret.

Til tross for onsdagens tap ligger Sarpsborg Sharks fortsatt på åttendeplass i eliteserien, med 18 poeng på 19 kamper. Det er de åtte beste lagene i serien som kommer med til sluttspillet. Neste utfordring for Sharks-spillerne er lokaloppgjør mot Greåker hjemme i Skjeberghallen lørdag 18. februar.

– Nå ser vi frem til å møte Greåker. Med samme type innstilling som vi hadde i 3. periode i dag skal det bli en morsom kamp mot Greåker, sier Jonas Magnussen.

Lasse Schie (2), Patrick Hjemgård, Ruben Johansen og Håkon Henriksen scoret målene for Sarpsborg Sharks i onsdagens kamp.