Malin sikret NM-sølv og oppfylte drømmen

Malin Normann (18) fra Sarpsborg Skøyteklubb tok sølv i NM i kunstløp i Hamar i helgen. Her står hun på pallen etter å ha mottatt medaljen. (Foto: Anna Jurkiewicz)

Malin Normann (18) fra Sarpsborg Skøyteklubb tok sølv i NM i kunstløp i Hamar i helgen. Her står hun på pallen etter å ha mottatt medaljen. (Foto: Anna Jurkiewicz)

Artikkelen er over 3 år gammel

Malin Normann (18) fra Sarpsborg Skøyteklubb kan juble for sølv i årets NM i kunstløp.

DEL

NM/LM (norgesmesterskap og landsmesterskap) i kunstløp ble arrangert i CC Amfi i Hamar denne helgen. Sarpsborg Skøyteklubb (SSK) var på plass med tre jenter som hadde klart kvalifiseringskravene: Malin Normann (18), Lily Truong (13) og Mia Alexandra Schrøder Røstad (12).

Drømte om medalje

Malin Normann deltok i sitt sjette NM/LM, og før avreise til Hamar uttalte 18-åringen til SA at målet var å sikre seg en medalje i NM. Og det klarte hun med en god prestasjon i friløpet i finalen i klassen basic jenter på lørdag.

– Det var ikke et helt rent løp, men uansett ganske bra. Jeg fikk til mye av det jeg har trent på, og det er moro, sier Normann til SA-sporten.

SSK-løperen fikk poengsummen 30,75 i lørdagens finale i basic-klassen. Med det var hun kun 1,67 poeng bak gullvinner Elisabeth Lieungh fra Asker Kunstløpklubb.

– Fornøyd med helgen

– Det var ikke så langt opp til gullet, men sølv er definitivt ikke noe nederlag. Jeg er veldig fornøyd med helgen, kommer det muntert fra Malin Normann.

Lily Truong og Mia Alexandra Schrøder Røstad, også de fra SSK, deltok i LM for første gang. Begge deltok i klassen debs, men de kom seg ikke videre fra fredagens kortprogram. Dermed gikk søndagens friløp i CC Amfi i Hamar uten de to SSK-jentenes tilstedeværelse på isen. Mia Alexandra Schrøder Røstad ble nummer 20, mens Lily Truong endte som nummer 22 i denne klassen.

NM/LM i kunstløp

  • I helgen ble NM/LM (norgesmesterskap og landsmesterskap) i kunstløp arrangert i Hamar.
  • Sarpsborg Skøyteklubb hadde med tre utøvere; Malin Normann (18), Lily Truong (13) og Mia Alexandra Schrøder Røstad (12).

Artikkeltags