Tegnet for andre barns trygghet

TEGNINGER: Elever ved SFO på Kurland skole bidro med tegninger og fikk møte Piccolo, som her har fått Ann Charlott Steen og Espen Andersen ved sin side. Elevene foran er: Annabell Knoff Næss, Bella K. Tengvert, Sarah V. Beckmann, Benjamin Opheim, Hermine M. Rood Motzfeldt, Oliver Nilsen Korneliussen, Lillian Ahmed Hassan og Isabel Utne.

TEGNINGER: Elever ved SFO på Kurland skole bidro med tegninger og fikk møte Piccolo, som her har fått Ann Charlott Steen og Espen Andersen ved sin side. Elevene foran er: Annabell Knoff Næss, Bella K. Tengvert, Sarah V. Beckmann, Benjamin Opheim, Hermine M. Rood Motzfeldt, Oliver Nilsen Korneliussen, Lillian Ahmed Hassan og Isabel Utne. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Åtte elever ved Kurland SFO var blant dem som mandag tegnet for å gi barn i Kambodsja et tryggere liv. Det skjedde i regi av Quality-hotellet på Grålum, som sammen de andre i hotellkjeden Nordic Choice, ønsker å bidra til beskyttelse av barn utsatt for menneskehandel.

DEL

Prosjektet Sweet Dreams er med på å gi barn i nevnte kategori i Kambodsja skolegang, omsorg og en trygg seng å sove i.

I går bidro barnehagebarn og en rekke skoleelever med å tegne. For hver tegning donerte hotellet på Grålum ti kroner til Sweet Dreams.

– Det er gøy å tegne og det er gøy å kunne hjelpe andre barn, konstaterte Bella K. Tengvert. En av Kurland-elevene som deltok.

Året rundt

I tillegg til tegningene gir hotellene penger til Sweet Dreams gjennom hele året.

-Vi gir samme sum per gjest som bor flere netter på hotellene, og som sier nei takk til rengjøring, forklarer Ann Charlott Steen ved Quality på Grålum.

Møtte Piccolo

Det lokale hotellet har selvsagt egen pikkolo. For vedkommende er ikke det det kun et yrke, men også et navn. Og Piccolo var særdeles populær blant barna. Til tider var det lange køer for å få en kos med pikkoloen som også fungerer som hotellmaskot.

Det var elever ved SFO på skolene på Hannestad, Kurland og Lande som bidro med tegninger. Det samme gjorde barnehagebarn fra DoReMi og Hinkenhopp.

Artikkeltags