Gå til sidens hovedinnhold

Her kan du se cupfinalefesten live i Sarpsborg

Artikkelen er over 3 år gammel

Fem utesteder i Sarpsborg skal streame lørdagens cupfinalefest på Rockefeller i Oslo.

Det bekrefter markedskonsulent Morten Riise overfor Sarpsborg Arbeiderblad mandag kveld.

Sarpsborg 08 har i lengre tid jobbet med å finne lokaler som skal streame cupfinaleshowet på Rockefeller førstkommende lørdag, der artister som Simon Larsen, Stian Joneid, Lars Ingar Bragvin Andresen og Vigdis Wisur allerede er klare.

Tre kameraer

Billettene til lørdagens cupfinalefest på den populære konsertarenaen i hovedstaden ble utsolgt på noen få minutter tidligere denne måneden, og Sarpsborg 08 satte umiddelbart i gang med å finne ekstralokaler der publikum kan få muligheten til å få se showet live via TV-overføring.

– Vi har, med god økonomisk hjelp fra Hansa Borg Bryggerier, besluttet å kjøre en tre-kameraproduksjon fra cupfinalefesten på Rockefeller, som vil bli streamet til flere puber og utesteder i Sarpsborg. På den måten kan de som ikke har billett eller mulighet til å være i Oslo lørdag kveld få sett showet også i Sarpsborg, sier Riise til SA.

Fem utesteder

Streamen fra Rockefeller vil bli sendt på følgende steder i Sarpsborg:

* Sportspuben

* Nye Neptune Pub

* Oppe og Nede

* O'Learys

* Olavs pub på Greåker

Også for de Sarpsborg 08-supporterne som befinner seg i Oslo lørdag, og som ikke har billett til cupfinaleshowet, får muligheten til å følge showet via TV-skjermen.

I år, som for to år siden, vil utestedet Burns like ved Nationaltheatret være et samlingspunkt for Sarpsborg 08-supporterne denne helgen.

– Bjørn Magnussen som driver Burns har sørget for at puben Paddy's, som ligger i andre etasje i samme bygning som Burns, skal streame cupfinaleshowet. Dermed blir både Burns og Paddy's farget i blått og hvitt denne cupfinalehelgen, sier Morten Riise, som ikke utelukker at flere utesteder i Sarpsborg kan få sende livestreamen fra Rockefeller, dersom de skulle ønske det.

Kommentarer til denne saken