Hvilke artister ønsker du deg til Sarpsborgfestivalen neste år?

KLOVNER: Klovner i Kamp spilte for feststemte sarpinger i Kulåsparken lørdag kveld.

KLOVNER: Klovner i Kamp spilte for feststemte sarpinger i Kulåsparken lørdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er allerede bestemt at Sarpsborgfestivalen 2019 skal arrangeres i Kulåsparken 30.- til 31. august. Hvilke artister ønsker du å se og høre i parken neste år?

DEL

Det er ingen tvil om at åttitallsheltene i Europe toppet årets Sarpsborgfestival. I tillegg satte festivalen ny rekord med over 9.000 publikummere i Kulåsparken på to dager. Ved midnatt lørdag, like etter at Europe hadde spilt «The Final Countdown» for cirka 5.500 feststemte sarpinger ble det lagt ut et begrenset antall billetter for neste års festival – til superpris. Earlybird-billettene ble raskt revet bort. Faktisk i løpet av 12 timer. Ifølge arrangøren blir nye billetter lagt ut for salg i september.

Dette vitner om at interessen for å dra på Sarpsborgfestivalen 2019 er høy, selv om ingen artister er bekreftet ennå. Litt over 9.000 publikummere var innom festivalens to kveldsarrangementer. Det er festivalsjef Hans Petter Løkkebakken godt fornøyd med.

– Med et billettsalg på nærmere 9500 (uoffisielt og foreløpig tall) for de to dagene så blir det festival neste år også, sa Løkkebakken til SA sent lørdag kveld.

Selv om mange drar på festivalen for å feste og treffe kjentfolk, blir nok artistbookingene avgjørende for om festivalen blir en suksess også neste år.

SA vil gjerne høre din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Fikk du ikke med deg festivalen? SA fulgte den time for time her!

Artikkeltags