Det har vært en full fart de siste ukene for Sarpsborgs beste speedwaykjører Truls Kamhaug. De siste ukene har han kjørt opp til to seriematcher på en helg i nabolandet.

Kan være fornøyd

Truls har denne sesongen kjørt mye som innleid kjører for forskjellige speedwaylagene i Sverige. Det har gitt sarpingen verdifull kjøring, og helt klart hevet ham flere hakk som kjører.

For vel en uke siden var det Örnarna som ønsket hans hjelp og her ble det litt opp og ned. resultatmessig. Det ble det både seier og null-poenger i løpet av heatene. Jevnheten var ikke helt der Truls hadde håpet at den skulle være.

To runder

Lørdag var speedwaykjøreren på plass i Eskilstuna for å kjøre for Masarna. Innledningen ble ikke helt som han hadde sett for seg, og det ble tre tredjeplasser i de heatene. Først i det siste heatet viste sarpingen konkurrentene bakhjulet og sikret seg heatseieren. Det endte med at Masarna tok andreplassen under den runden i Eskilstuna.

Det var ikke lenge han fikk lov til å hvile på laurbærene. Allerede dagen etter var det Indianarna som ønsket hans hjelp. Denne dagen fungerte kjøringen enda bedre enn dagen før. Han åpnet med to heatseiere, så en andre og en tredjeplass. Det sikret Truls ni poeng og ble beste poengplukker i den seriematchen.