Klokka 05.00 lørdag morgen satte Sarpsborg Sharks kursen mot Nord-Norge for å spille kamp både mot Harstad og Narvik denne helgen.

Haiene skulle etter planen ha møtt Harstad klokka 15.00 lørdag ettermiddag, men den kampen blir det ikke noe av.

– Av en eller annen grunn kom aldri spesialbagasjen som blant annet består av spillernes køller med på Norwegian-flyet til Evenes. Uten køller blir det vanskelig å spille innebandykamp, sier Sarpsborg Sharks-trener Andreas Anderzon til Sarpsborg Arbeiderblad fra hotellet i Narvik, der Sarpsborg Sharks-laget bor denne helgen.

Nå håper Sarpsborg Sharks-troppen at den lange turen til Nord-Norge ikke har vært forgjeves, og at de får spilt som planlagt mot Narvik i morgen ettermiddag.

– Vi har blitt lovet at utstyret vårt skal komme med et fly fra Oslo ved 11-tiden i morgen formiddag. Det er tidsnok til kampstart mot Narvik klokka 14.00 søndag ettermiddag, sier Sharks-treneren, som velger å se humoren i det hele.

– I kveld blir det en hyggelig fellesmiddag på hotellet med hele laget, så forbereder vi oss som vanlig til at det blir kamp i morgen, sier Sharks-trener Andreas Anderzon, som overtok hovedtreneransvaret etter Cato Heidenberg for et par uker siden, og som åpnet karrieren som hovedtrener for haiene med å slå Gjelleråsen 6-4 sist tirsdag.

Dagens kamp mot Harstad vil trolig bli berammet på nytt til en gang ut på nyåret.