Sharks vant drømmefinalen

Martin Lilleby herjet i NM-finalen. (Foto: Fredrik Stenbro)

Martin Lilleby herjet i NM-finalen. (Foto: Fredrik Stenbro)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

(Sarpsborg G18 - Greåker G18 9-2) Martin Lilleby og Sarpsborg Sharks knuste erkerivalen og tok med seg pokalen hjem til Sarpsborg.

DEL

- Vi spiller utrolig bra i dag. Alt stemmer og jeg er veldig fornøyd, forteller Martin Lilleby til SA like etter kampen.

Jevn start

Begge lagene hang med i den første perioden og det var 0-0 helt fram til siste minutt, da Martin Lilleby var involvert i sin første av hele sju mål.

- Martin spilte en fantastisk kamp i dag! Han er helt fantastisk. Men hele laget er med på å gjøre denne seieren så bra, forteller trenerne Ståle Wiig og Espen Andreassen.

I andre periode var det Sharks som var det klart beste laget, og Lilleby scorte allerede etter et minutt ut i perioden. Sju minutter senere scoret Sharks igjen, denne gangen med kaptein Fredrik Andreassen, før Martin Lilleby satt inn 4-0 like før pause.

- Vi har jobbet utrolig hardt for dette. Det var egentlig ikke vi som hadde den store fordelen før kampen, siden vi ikke har vært så sammensveiset hele sesongen, i forhold til Greåker som har hatt et godt lag hele veien, forteller Lilleby.

LES OGSÅ: Sarpsborg J16 og G16 tapte i finalene

Punkterte kampen

I begynnelsen av tredje periode sendte Martin Rogne og Vetle Nilsen Sharks opp til 6-0. På kort tid etter det sjette målet skjedde det mye. Sharks fikk utvisning, og Bulldogs kom tilbake to ganger og stillingen var 2-6. Men så kom Unggutten Lilleby til aksjon igjen, og nå i serverer-rollen.

Med ti minutter igjen avgjorde Sharks, minutt etter minutt, og Fredrik Gjørdalsstuen, Kristoffer Røren og Martin Rogne gjorde så Sarpsborg Shark vant NM-finalen hele 9-2.

- Gutta føger den planen vi hadde satt opp, og det er utrolig gøy å se hvor bra de spiller, forteller trener Ståle Wiig.

- Vi har brukt alle spillerne og de har levert en helt fantastisk kamp, avslutter han.