«Åpen fredag» i Sandbakkenhallen

ÅPEN FREDAG: Stig Kristiansen vil være én av personene som har ansvaret for å drive «Åpen fredag» i Sandbakkenhallen.

ÅPEN FREDAG: Stig Kristiansen vil være én av personene som har ansvaret for å drive «Åpen fredag» i Sandbakkenhallen. Foto:

Skjeberg Volleyballklubb har startet opp «Åpen fredag» i Sandbakkenhallen for ungdommer i nærområdet til barne- og ungdomsskolen.

DEL

Da vil hallen være åpen for alle ungdommer som har lyst til å ha et sted å gå til mellom klokken 19.00 og 21.00 på fredag kveld. Klubben vil rigge opp baner hvor de frammøtte kan prøve seg på volleyball, badminton og andre aktiviteter. Det vil også være musikk.

– Bakgrunnen for dette er at Sandbakken ikke har noe møtested for ungdommer som ikke driver med noe organisert på fredag kveld. Sandbakken Flerbrukshall fikk derfor ekstra stor kafeteria og møterom slik at det skulle være mulig å bruke hallen til et sosialt samlingssted utenom den organiserte idretten. Det blir åpen kiosk og muligheter til å drive litt aktiviteter inne i hallen, forteller Bente Gamst Hornnæs, som er leder i Skjeberg VBK.

Det er voksne personer som har ansvaret for å drive dette arrangementet på fredagene. Det vil være «Åpen fredag» fram til den 7. mars neste år, med noen få unntak hvor hallen er stengt.

Artikkeltags