Ingeborg (17) deltar i The Voice: – Jeg håper jeg har en sjanse

THE VOICE: Skjeberg-jenta Ingeborg L Walther (17) deltar i årets sesong av The Voice. Musikkprogrammet har premiere på TV2 mandag 21. august.

THE VOICE: Skjeberg-jenta Ingeborg L Walther (17) deltar i årets sesong av The Voice. Musikkprogrammet har premiere på TV2 mandag 21. august. Foto:

Mandag 21. august er The Voice tilbake på TV2, og skjeberg-jenta Ingeborg L. Walther (17) blir å se på skjermen i beste sendetid.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det er utrolig stas at jeg skal delta i musikk-programmet, og jeg gleder meg veldig, forteller 17-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Men det var ikke Walther selv som tok initiativet til å sende søknad til TV2.

– Det var egentlig Showfabrikken som mente jeg burde melde meg på The Voice, og de spurte meg flere ganger om jeg ville gjøre det. Så det var egentlig slik det begynte, sier hun.

Kjent fjes

Walther har allerede rukket å gjøre seg godt bemerket i fylkets kulturliv.

Det var helt absurd egentlig, men samtidig veldig fint, selv om jeg var litt nervøs.

Ingeborg L. Walther (17), deltaker i The Voice.

Jenta, som studerer musikk på Greåker videregående skole, er for tiden aktuell i rollen som Helga, en av tjenestepikene på Fredriksten Festning i Halden, under oppsetningen av familiemusikalen Den Hvite Dame. I tillegg er 17-åringen aktiv i Villekulla Barne- og ungdomsteater, der hun i 2015 mottok det populære «Villekullastipendet». I fjor ble hun og Ida Elisabeth Karlsen (20) fra Greåker stemt fram av Sarpsborg Arbeiderblads lesere til å opptre under nyttårskonserten på Sarpsborg torg med blant annet Vinnie som headliner.

Mandag 21. august er TV2-programmet The Voice tilbake, og Walther er klar for å bli ekspertvurdert på TV i beste sendetid.

– Jeg håper jeg har en sjanse, sier skjeberg-jenta.

Blir ikke nervøs

Konseptet i The Voice er at dommerne sitter med ryggen til idet artisten kommer på scenen. Dersom mentoren ønsker å ha med seg sangeren på sitt lag, må vedkommende snu seg.

Mentorene Morten Harket, Martin Danielle, Lene Marlin og Yosef Wolde-Mariam er klare for å ta imot de første artistene i denne sesongen av The Voice. Sistnevnte har fartstid som mentor i The Voice fra før, kommer det fram i en pressemelding fra TV2.

Walther understreker at hennes første møte med produksjonsteamet var veldig fint, tross noe nerver.

PÅ SCENEN: Ingeborg L. Walther (17) legger ikke skjul på at hun elsker å synge, men hvordan det var å synge for The Voice-panelet kan hun ikke si noe om. – Det er bare til å følge med mandag 21. august, sier hun.

PÅ SCENEN: Ingeborg L. Walther (17) legger ikke skjul på at hun elsker å synge, men hvordan det var å synge for The Voice-panelet kan hun ikke si noe om. – Det er bare til å følge med mandag 21. august, sier hun. Foto:

– Det var helt absurd egentlig, men samtidig veldig fint, selv om jeg var litt nervøs, sier hun.

– Produksjonsteamet i TV2 jobber veldig for at deltakerne ikke skal bli eller føle seg nervøse, og jeg synes det gjør en veldig god jobb for at vi skal trives, tilføyer hun.

Den nye sesongen av The Voice starter med fem programmer i uke 34. Fra mandag til og med fredag fra klokken 20.00.

Hemmelighetsfull

– Tror du din deltakelse kan åpne nye dører til andre prosjekter?

– Jeg håper det, men det blir uansett veldig gøy å delta, svarer 17-åringen.

At skjeberg-jenta gjerne vil satse på sangen, legger hun ikke skjul på. Hvordan det var å synge for The Voice-panelet, kan hun derimot ikke si noe om.

– Det er bare til å følge med den 21. august på TV2, avslutter hun.

CV

  • Navn: Ingeborg Walther
  • Alder: 17 år
  • Bosted: Skjeberg
  • Aktuell med: Deltar i TV2-programmet The Voice.

Artikkeltags