Takket være mediekonsernet Amedia, som SA er en del av, sin samarbeidsavtale med TV2, sendes tre eliteseriekamper i uka og samtlige 1. divisjonskamper i ishockey på sa.tv og Direktesport denne sesongen. Så langt har ikke noen Sparta-kamper blitt plukket ut, men det blir det snart en endring på. Blant annet sendes Spartas første møte med Stjernen denne sesongen på sa.tv.

Vålerenga

TV2 og Amedia melder at Spartas hjemmekamp mot Vålerenga 29. september sendes via Amedia-avisenes satsing på TV-sport Direktesport og således også sa.tv. Det eneste man trenger for å se den go'biten fra Sparta Amfi, er et kundeforhold med SA.

I oktober kan SA-kunder se disse Sparta-kampene:

1. oktober: Frisk Asker – Sparta

6. oktober: Sparta – Stjernen

22. oktober: Sparta – Manglerud Star

Her er det øvrige sendeskjema fra eliteserien i ishockey:

22. september: Stavanger Oilers – Frisk Asker

24. september: Stjernen – Stavanger Oilers

8. oktober: Vålerenga – Frisk Asker

13. oktober: Lillehammer – Storhamar

15. oktober: Storhamar – Stavanger Oilers

20. oktober: Stavanger Oilers – Vålerenga

27. oktober: Lillehammer – Stavanger Oilers

29. oktober: Ringerike – Stjernen

Håndball

I tillegg til de ovennevnte eliteseriekampene og alle 1. divisjonskampene i ishockey, sender sa.tv/Direktesport også mye håndball i tiden framover. Også her er det tre kamper fra eliteserien i uka – dette gjelder for både kvinner og menn – samt alle matchene fra 1. divisjon.

Det er også slik at man gjennom å være SA-kunde kan få tilgang til samtlige fotballkamper i 2. divisjon, samt en rekke lokale kamper fra hele landet. Det samme gjelder også individuell idrett, som for eksempel motorsport, trav og også den stjernespekkete franske fotballigaen Ligue 1. .

Se høydepunktene fra kveldens sliteseier i Sparta Amfi