Bernhard Kaminski ferdig i Sparta

Artikkelen er over 5 år gammel

Bernhard Kaminskis dager som Sparta-trener er talte.

DEL

Sparta bekrefter i dag at klubben velger å avslutte samarbeidet med den tysk/kanadiske treneren etter at 57-åringen har sittet ved trenerroret i Sparta Amfi en halv sesong.

- Bernhard Kaminski slutter som trener i Sparta med øyeblikkelig virkning. Dagens assistenttrener Mikael Kvarnström overtar som hovedtrener. Det arbeides med å få på plass et støtteapparat rundt den nye treneren, skriver klubben i en pressemelding.

Ujevnt

En av årsakene til at Sparta nå avslutter samarbeidet med Kaminski er de ujevne resultatene laget har hatt i høst.

- Spillet hittil i sesongen har vært for ujevnt og resultatene dårligere enn forventet, er sportsjef Jonas Elofsson og daglig leder i Sparta, Pål Karlsen, sitert på i pressemeldingen.

Det legges også vekt på at tendensen de siste kampene før jul har vært særlig negativ og at klubben og treneren var ikke enige om hvordan denne tendensen kan snus.

Avtale

Sparta og Kaminski er blitt enig om en avtale som regulerer avslutningen av ansettelsesforholdet.

- Det er selvsagt trist at vi må gå til et slikt skritt, men etter en samlet vurdering mener vi dette er en nødvendig løsning, sier Jonas Elofsson og Pål Karlsen i pressemeldingen Sparta sendte ut for kort tid siden.

Sportsjef Jonas Elofsson legger til at det nå er viktig å få tilbake spillegleden og gløden i laget, slik at de trofaste supporterne i Sparta Amfi kan få de opplevelsene de fortjener.

Artikkeltags