Har holdt skade skjult i måneder

SÅ PÅ MATCHEN: Henrik Malmström måtte se kampen fratribunen mot Vålerenga. Nå blir den viktige Sparta-spilleren borte lenge.

SÅ PÅ MATCHEN: Henrik Malmström måtte se kampen fratribunen mot Vålerenga. Nå blir den viktige Sparta-spilleren borte lenge.

Artikkelen er over 9 år gammel

Og nå blir populære Henrik Malmström borte lenge... SA NETTRADIO:

DEL

Helt siden september har Henrik Malmström slitt med problemer, og nå orker ikke Sparta-spilleren spille mer.

- Vi har forsøkt å holde dette hemmelig for motstandere og andre, slik at det ikke skulle bli noe oppstuss rundt det. Selvsagt har vi hele tiden håpet på at jeg skulle bli bra, men nå orker jeg bare ikke mer, sier en deprimert Henrik Malmström mens han ser lagkamerantene jobber godt mot Vålerenga på Jordal Amfi.

Startet tidlig

- Hva er skadeproblemet?

- Det er en irritasjon i setefestet, men helt nøyaktig hva det er vet jeg ikke. Det er igjen blitt så vondt at det hemmer meg veldig i hockeyspillet.

- Nå skal vi ikke gi oss før vi har funnet svaret på problemet og ikke minst få gjort noe med det. Jeg kan bare ikke fortsette å spille med slike smerter. Det er ikke bra for Sparta som ikke får ut maksimalt av meg og det er nytter ikke for meg heller, sier Malmström.

Jul og nyttår

Spartaspilleren hadde håpet at skaden skulle vært leget under jule og nyttårsoppholdet.

- Jeg holdet meg helt i ro i en periode. Fikk sprøyter for å forsøke å bli frisk den veien. Det tok ikke lange tiden før smertene var tilbake.

- Smertene er der hele tiden og personlig liker jeg heller ikke at det er slik. Det nytter ikke å gå måned etter måned med slike problemer.

- Det finnes bare en utvei og det er å finne ut hva skaden består i. Etterpå må vi få gjort noe med det, slik at jeg blir frisk igjen.

Har spilt

- Du har spilt, og til tider bra, selv med om du er skadet?

- Det er spesielle bevegelser som er veldig vonde. Helt klart at skaden hemmer meg i mitt spill for Sparta. Skulle ikke forundre meg og fansen også har lagt merke til enkelte ting underveis i kampene. Jeg er blitt mer forsiktig med enkelte ting på isen.

– Slik skal det ikke være. Du skal være på isen for å yte 100 prosent og det har ikke jeg fått gjort under hele sesongen.

Vet ikke

- Hvor lenge blir du borte?

- Slik det ser ut nå blir det minst fire uker. Ettersom vi ikke er helt klare på hva dette er, kan vi heller ikke si nøyaktig.

- Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg er tilbake for fullt og spiller i sluttspillet. Det ville vært ille som ikke det skulle være tilfelle, mener Malmström.

- Føles det tungt?

Ja det er klart det gjør. Jeg skulle så gjerne vært på isen å bidratt sammen med spillerne. Nå er det viktig at jeg en gang for alle blir bra, slik at jeg kan gi 100 prosent igjen, mener han.

Artikkeltags