Fire tap på rad for Sparta

Sparta gikk på det fjerde tapet på rad i eliteserien da de tapte 0-1 mot Storhamar i CC Amfi søndag. Dette bildet er fra da lagene møttes samme sted i november i fjor. (Foto: Thomas Andersen)

Sparta gikk på det fjerde tapet på rad i eliteserien da de tapte 0-1 mot Storhamar i CC Amfi søndag. Dette bildet er fra da lagene møttes samme sted i november i fjor. (Foto: Thomas Andersen)

Artikkelen er over 1 år gammel

(Storhamar - Sparta 1-0) Sparta gikk på det fjerde tapet på rad i eliteserien da de røk 0-1 mot Storhamar i CC Amfi søndag.

DEL

Storhamar fikk det nødvendige målet i 1. periode - som altså holdt til 1-0-seier mot Sparta. Sparta hadde også sine scoringssjanser, blant annet på et straffeslag i 3. periode, men da misset Peter Quenneville.

Dermed gikk Sparta på det fjerde tapet på rad i eliteserien. Sarpingene står nå med 55 poeng på 38 kamper - hvilket betyr sjetteplass på eliteserietabellen.

Etter at Storhamar hadde et initiativ innledningsvis jobbet Sparta seg inn i matchen igjen utover i 1. periode, men det var til slutt vertene som scoret. Det målet kom på tiden 13.54, etter en god Sparta-periode, og målscorer for hjemmelaget var Martin Rønnild.

Sparta hadde flest avslutninger på mål i de første tyve minuttene av søndagens oppgjør i CC Amfi, men det var Storhamar som hadde med seg 1-0-ledelse inn i garderoben etter en forholdsvis jevnspilt 1. periode.

1 2. periode ble det ingen scoringer, selv om Sparta hadde to store muligheter til utligning. Først holdt Didrik Nøkleby Svendsen på å styre inn 1-1, og så ble det stolpetreff ved kaptein Niklas Roest like etterpå. Sistnevnte sjanse kom i et overtallsspill for gjestene. Men det ble altså ingen nye scoringer i midtperioden, og dermed stod det fremdeles 1-0 til Storhamar etter to perioder.

I starten av 3. periode fikk Sparta en gyllen mulighet til utligning. Peter Quenneville ble dratt ned i opplagt scoringsposisjon, og dommerne dømte straffeslag til Sparta. Quenneville tok det selv, men maktet ikke å overliste Oskar Östlund i Storhamar-målet.

Det ble ingen flere mål i matchen. Dermed vant Storhamar 1-0 - og har heng på topplagene Vålerenga og Stavanger.

Neste kamp for Sparta spilles tirsdag 29. januar. Da kommer Manglerud Star på besøk til Sparta Amfi.

Artikkeltags