Lenny: – Vi gir oss aldri

BETALT: Trener Lenny Eriksson mener Sparta har fått dårlig betalt for  arbeidsinnsatsen og det spillet de har hatt mot Stavanger. Foto: Thomas Andersen

BETALT: Trener Lenny Eriksson mener Sparta har fått dårlig betalt for arbeidsinnsatsen og det spillet de har hatt mot Stavanger. Foto: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sparta-trener Lenny Eriksson har slett ikke lyst til at sesongen skal være over fredag kveld.

DEL

Brevik-klubben tapte til slutt 0–3 i Stavanger onsdag kveld etter at hjemmelaget scoret to ganger i åpent mål i sluttsekundene. Dermed leder Oilers 3–0 i kamper i semifinaleserien som spilles best av sju. Nå blir det naturligvis tøft for Sparta å avansere til finalen, men de har ikke gitt opp håpet før fredagens oppgjør i Sparta Amfi.

– Målet vårt er fortsatt å vinne både kampen fredag og hele semifinaleserien. Vi skal fortsette med den samme arbeidsinnsatsen og det gode spillet vi har hatt, og hvorfor kan det ikke plutselig løsne offensivt nå? Vi har gjort veldig mye bra mot Oilers. Vi gir oss aldri, sier Eriksson.

Sparta-troppen kom hjem fra Stavanger torsdag ettermiddag. Etterpå gjennomførte laget en lett restitusjonsøkt i Sparta Amfi.

Kan være tilbake

Unggutten Christoffer Karlsen sto over onsdagens kamp, men han kan være tilbake til semifinale nummer fire.

– Christoffer har en vond ankel som bare har blitt verre og verre. Derfor sto han over på onsdag for å få hvile beinet i tre dager. Jeg håper han er tilbake på fredag, men det vet jeg ikke ennå, sier Eriksson.

Brevik-laget må nok en gang klare seg uten målvakt Samuel Ward og Daniel Öhrn. Ingen av dem blir friskmeldt til fredagens oppgjør.

Det kan gi spillerne den ekstra energipillen som er avgjørende for hvem som vinner.

Lenny Eriksson, trener i Sparta

Sparta-treneren håper at de snart får betalt for den prestasjonen og innsatsen de har lagt ned i kampene mot Stavanger.

– Dersom vi ser bort fra målene Stavanger scoret i åpent mål sist, har vi sluppet inn tre mål på to kamper mot landets beste offensive lag. Det har ikke vært mange åpne sjanser til noen av lagene i disse semifinalene. Da gjelder det å få pucken på mål, være der på returene og håpe at pucken spretter riktig. Jeg synes vi har fått veldig dårlig betalt, sier Eriksson.

Hjelp fra publikum

Han påpeker at Sparta slett ikke har en slagen tropp før fredagens oppgjør.

– Det er ingen spillere som henger med hodet hos oss. Guttene har vist en fantastisk arbeidsmoral, og Stavanger skal få kjørt seg i morgen. Vi skal gasse på, sier han.

Eriksson håper at Stavanger får et tøft møte med publikum i Sparta Amfi fredag.

– Jeg håper vi kan få ekstra drahjelp fra publikum i Amfi`n. Det kan gi spillerne den ekstra energipillen som er avgjørende for hvem som vinner. Det har guttene fortjent etter den jobben de har lagt ned i sluttspillet, sier treneren.

Artikkeltags