Sjur Robert Nilsen tar over Storhamar

TIL HAMAR: Sjur Robert Nilsen blir ny Storhamar-trener. Foto: Thomas Andersen

TIL HAMAR: Sjur Robert Nilsen blir ny Storhamar-trener. Foto: Thomas Andersen

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpingen overtar etter suksesstreneren Aleksander Smirnov.

DEL

Det var Hamar Arbeiderblad som først meldte om ansettelsen fredag ettermiddag.

- Med sjur Robert på plass vil vi kvalitetssikre treningarbeidet ytterligere, samt at vi vil få en veldig god kompetansefly mellom A-laget, Wang og yngres avdeling, sier Storhamars sportssjef Sjur Rakstad-Larsen til h-a.no.

Ansettelsen i Storhamar betyr at Nilsen er ferdig i jobben som utviklingstrener i Sparta. Det bekrefter klubben i en pressemelding sendt ut i ettermiddag.

Ferdig i Sparta

- Sjur Robert Nilsen sitt engasjement som Sportsjef i breddeklubben IHK Sparta Sarpsborg er beklageligvis allerede kommet til en slutt. Sjur Robert har etter eget ønske bedt om å bli fristilt fra sitt arbeidsengasjement, for å kunne ha anledning til å fortsette sitt treneryrke på elitenivå, heter det i pressemeldingen.

- Til tross for at vi gjerne skulle hatt Sjur Robert med videre i vår klubb, har vi full forståelse og respekt for hans valg om å fortsette sin trenergjerning på toppnivå, utdypes det.

Forsetter på landslaget

Det er også klart at Nilsen fortsetter som assistrenttrener på det norske ishockeylandslaget. Med seg som assistenttrener i Storhamar får han Pål Johnsen. Torbjørn Orksaug blir klubbens nye målvaktstrener.

Det har ikke lyktes SA å komme i kontakt med Sjur Robert Nilsen.

Artikkeltags