Sjur: – Veldig viktig med seier

SEIER: Sjur Robert Nilsen og Sparta tok en etterlengtet seier mot Grüner.

SEIER: Sjur Robert Nilsen og Sparta tok en etterlengtet seier mot Grüner. Foto:

Trener Sjur Robert Nilsen var glad for at Sparta fikk en etterlengtet trepoenger mot Grüner torsdag kveld.

DEL

Brevik-laget vant 2-1 etter en sliteseier mot tabelljumboen i eliteserien. Dette var Spartas første seier etter fem strake tap.

– Det er aldri enkelt å komme til Grünerhallen etter en tung periode slik vi har hatt nå. Vi har kriget i motgang i flere uker. Da er det typisk at vi får 1-0, men like etterpå slipper vi inn et slikt baklengsmål (tabbe av målvakt Jens Kristian Lillegrend). Jeg synes imidlertid ikke vi får panikk etterpå. Vi skal score flere mål, men det blir kamp helt inn. Det var veldig viktig at vi fikk med oss en seier i dag, sier Sjur Robert Nilsen.

Öhman matchvinner

Victor Öhman ble matchvinner med sin 2-1-scoring midtveis i andre periode. Niklas Roest og Kristian Jakobsson hadde målgivende pasninger. Scoringen kom etter fint spill i overtall fem mot fire.

Henrik Knold scoret Brevik-lagets første mål i første periode.

Sparta ligger nå ni poeng bak fjerdeplassen som gir hjemmebanefordel i kvartfinalen i sluttspillet, mens det er 15 poeng ned til Manglerud Star under sluttspillstreken.

For Sparta blir det viktig å få tilbake godfølelsen før sluttspillet starter. De siste ukene har vært preget av mange skader og svake resultater.

Ny kamp lørdag

– Vi har hatt litt dårlig selvtillit foran mål. Jeg synes vi leverte en god prestasjon mot Storhamar forrige gang, men tapte likevel 1–4. En seier mot Grüner i dag vil gjøre det enklere å komme på trening. Guttene har vært positive i motgangsperioden, og det har vært en god stemning og vi har klart å kjøre godt på trening selv om vi har fått noen slag på nesa, sier Nilsen.

Neste kamp spilles mot Vålerenga i Oslo allerede lørdag.

Lillegrend reiste seg etter tabbemål

Sliteseier mot bunnlaget

Disse Sparta-spillerne fikk poeng på SA-børsen

Artikkeltags