– Sparta har stort uforløst potensial

DAGLIG LEDER: Sparta-kontoret blir den nye arbeidsplassen for Henning Svendsen fra 1. august.

DAGLIG LEDER: Sparta-kontoret blir den nye arbeidsplassen for Henning Svendsen fra 1. august. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Spartas nye daglige leder Henning Svendsen gleder seg til sin nye rolle i Brevik-klubben.

DEL

Svendsen starter opp som ny daglig leder i Sparta den 1. august. Det betyr at han får nye utfordringer i klubben. Nå er han styreleder i Sparta Elite og styremedlem i Sparta Sport AS.

– Jeg mener at Sparta har et stort uforløst potensial, og jeg er kjempemotivert for å ta tak i arbeidsoppgavene for å føre klubben dit vi ønsker. Jeg brenner for dette. Jeg kan kombinere lidenskapen og interessen med en direkte mulighet til å påvirke hverdagen i Sparta. Da ble det en enkel avgjørelse til slutt å si ja til jobben i Sparta. Jeg gleder meg, sier Svendsen.

Han er optimist med tanke på klubbens framtid.

– Sparta har et arbeidende og bra styre med veldig bra folk. Alle drar i samme retning og er enige om hvor vi vil. Vi har startet den jobben og skal bare arbeide videre med den strategien. Jeg synes det er så mye bra i denne klubben. Vi har en veldig ung og lovende spillergruppe. Dersom vi får en sunn og god drift i tillegg, vil dette bli veldig bra, sier han.

Foruten økonomi er det flere andre viktige områder han skal ta tak i med det samme.

– Struktur og effektivisering er to nøkkelord. Vi må strukturere om litt for å gjøre ting enklere og spare tid, både her på kontoret og blant frivillige. Vi må bli mer effektive og mer synlige både eksternt og internt. Vi vet at det ligger en latent hockeyinteresse i byen, og vi må få den fram igjen. Det er ikke gjort over natta, men vi skal jobbe hardt for det, sier Svendsen.

Artikkeltags