Per-Åge Skrøder tapt for Sparta

Kar for Modo: Per-Åge Skrøder har skrevet under papirene for å spille resten av sesongen for Modo. FOTO: Thomas Andersen

Kar for Modo: Per-Åge Skrøder har skrevet under papirene for å spille resten av sesongen for Modo. FOTO: Thomas Andersen Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir ikke mer spill i Sparta for Per-Åge Skrøder. Han har nå skrevet under for Modo for resten av sesongen.

DEL

– Jeg har skrevet under for Modo, for resten av sesongen. Vi har snakket sammen siden jeg kom tilbake fra de fire kampene i Sparta. Dette gjør det langt lette for meg og den familiesituasjonen jeg er i. Nå blir det full rulle for å gjøre mitt beste for klubben, forteller Per-Åge Skrøder.

Dermed blir det ingen retur til Sparta på nyåret for sarpingen. Det ble med de fire kampene han fikk med seg. Mange hadde håper at han skulle komme tilbake og hjelpe til enda mer, men dette kan å ha vært siste gang Per-Åge Skrøder spilte med Sparta-drakta.

Har forståelse

Sportssjef i Sparta syntes det selvsagt er synd at Per-Åge ikke kommer til å spille flere kamper for laget denne sesongen.

– Vi får være glade for de fire kampene som vi fikk se ham. Det ga en litt ny enerigi inn i laget og vi fikk både blest og tok et lite steg så lenge han var her hos oss, sier Elofsson.

Jeg har skrevet under for Modo

Per Åge Skrøder, hockeyspiller i Modo

Elof» har ingen problemer med å forstå valget til Skrøder. Det er ikke lett med familie så langt borte. Når det byr seg en slik mulighet, er ikke valget vanskelig å forstå. Selvsagt hadde vi ønsket hans underskriften for resten av sesongen.

Jobber med

Modo jobber hard med at Per-Åge Skrøder skal være klar til kampen mot IK Panteren fredag kveld hjemme i Fjällräven Center. Mode har en kamp mot kokka her, men jobber med saken.

Når Per Åge igjen tar på seg Modo-trøya nummer 10, spiller han sin kamp nummer 576 i den. Da deler han sjetteplassen hos Modo over mest spilte kamper for klubben.

CV

  • Navn: Per-Åge Skrøder.
  • Alder: 38.
  • Yrke: Hockeyspiller.
  • Bor: Örnskjöldsvik.
  • Fra: Sarpsborg.
  • Sivilstatus: Gift med Cathrine. De har barna Sander (11), Markus (9) og Matilde (5).

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken