Radarparet splittes

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tony Malm og Lars Petter Andersen har vært et radarpar i markedsavdelingen til Sparta. Nå skifter "Larry" Andersen beite. Den gamle keepeen går fra å selge Sparta i sponsormarkedet til å selge biler for Sarpsborg bilsenter. Lars Petter Andersen har vært ansatt i ishockeyklubben i fem år.

Takker for seg

Sparta.no har publisert denne avskjedshilsenen fra Lars Petter Andersens til Spartas sponsorer, frivillige og supportere:

Etter fem år som ansatt i Sparta Sport AS, kan jeg informere om at jeg har sagt opp min stilling som markedskonsulent 27.04.12. Ønske om nye utfordringer har økt det siste halve året. Arbeidsforholdet avsluttes 31.07.12.

Det har vært fem flotte år med gode arbeidskollegaer, fint arbeidsmiljø, og ikke minst mange fantastiske kunde relasjoner. Jeg vil takke alle dere som jeg har hatt ett forhold til i disse årene. Måten jeg har blitt mottatt på ute hos dere har vært veldig god. Uten dere ville ikke vi ha oppnådd de sportslige resultater vi faktisk har gjort de siste årene.

Fra 01.08.12 vil jeg tiltre som bilselger hos Sarpsborg Bilsenter AS. En utfordring jeg ser frem til. Håper jeg vil ha en god relasjon til dere også i fremtiden.

Jeg vil være tilgjenglig på Sparta kontoret frem til ferien 29.06.12.

Artikkeltags