René Bøe blir daglig leder i Sparta

SPARTA: Bare halvannet år etter at René Bøe la opp som spiller er tilbake i Sparta som daglig leder. (Foto: Jarl Morten Andersen)

SPARTA: Bare halvannet år etter at René Bøe la opp som spiller er tilbake i Sparta som daglig leder. (Foto: Jarl Morten Andersen) Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Tidligere spiller René Bøe (29) er ansatt som ny daglig leder i Sparta Sport AS.

– Styret har lenge jobbet med å få på plass en permanent modell for organisering av klubbens administrasjon, og i den forbindelse har en daglig leder med salgs-/markedsprofil stått høyt på ønskelisten. Vi kan ikke tenke oss en bedre kandidat enn Sparta-gutten René Bøe, sier styreleder Morten Frøid i Sparta Sport AS.

René har lang erfaring med salgs- og markedsarbeid. Han kommer fra en jobb som nettselger i Sarpsborg Arbeiderblad. Han er utdannet fra BI.

– I den korte perioden René hjalp til på salgs- og markedssiden tidligere i høst viste han et engasjement og en kreativitet vi nå skal få glede av på lang sikt, sier Frøid.

Morten Carlsson, som har fungert som daglig leder i en overgangsperiode etter at Tore Jobs sluttet, vil nå gå over i stillingen som økonomisjef. Han skal nå videreføre det arbeidet han har påbegynt på det området.

– Vi tror René og Morten vil utfyller hverandre på en glimrende måte og med det bli en viktig suksessfaktor for vårt videre arbeid, sier Frøid.

Bøe gleder seg til å ta fatt på jobben i Sparta.

– Jeg synes dette er en veldig utfordrende jobb, sier Bøe.

Les mer om saken i tirsdagens SA.

Artikkeltags