- Kun tre poeng som gjaldt

VIKTIGE POENG: Vanligvis er Sjur Robert Nilsen og Spartas trenerteam opptatt av lagets prestasjon, men etter kampen mot Grüner innrømmet Sparta-treneren at det kun var tre poeng det dreide seg om.

VIKTIGE POENG: Vanligvis er Sjur Robert Nilsen og Spartas trenerteam opptatt av lagets prestasjon, men etter kampen mot Grüner innrømmet Sparta-treneren at det kun var tre poeng det dreide seg om. Foto:

(Sparta-Grüner 6-1) Sjur Robert Nilsen var relativt fornøyd med prestasjonen og godt fornøyd med resultatet etter Spartas 15. seier denne sesongen.

DEL

- Vi har gjennom hele sesongen pratet om viktigheten av å se litt bak resultatene og å ta med oss de gode prestasjonene. Noen dager er det imidlertid kun de tre poengene som gjelder og i dag var det en slik kamp. Vi har ting vi må rette på, men jevnt over var dette en solid prestasjon, sier Sparta-trener Sjur Robert Nilsen etter Spartas 6-1-seier mot Grüner.

God opplevelse

Sparta avsluttet med en sterk 4-2-seier mot Storhamar før landslagsoppholdet, og startet siste del av seriespillet med en ny viktig seier.

- Det er alltid vanskelig å vite hvor man står etter et opphold og derfor var det viktig å starte på den siste delen av sesongen med tre poeng. Jeg syns vi har sett vesentlig bedre ut på trening de siste to dagene enn hvordan vi framsto i dagens kamp. Det var viktig for oss å score en del mål og det var viktig at Lillegrend fikk en god opplevelse som bakerste mann, fortsetter Sparta-sjefen.

Til tross for at Sparta med torsdagens seier øket sitt forsprang på tabellen til MS og Narvik med henholdsvis tre og ett poeng, og kuttet ned naboen Stjernens forsprang på 6. plass til bare to poeng, ønsker ikke Nilsen at spillerne hans skal se for mye på tabellen.

Ser ikke på tabellen

- Sikter dere på 6. plassen?

- Etter at vi tapte mot Narvik der oppe hadde vi en god samling der vi pratet gjennom en del ting. Da bestemte vi oss for at vi skal fokusere på en oppgave om gangen gjennom resten av sesongen. Etter det møtet syns jeg vi har levert bra, og da ville det vært dumt av oss å gå bort fra det nå. Vi har vist at vi er et lag som kan slå hvilken som helst motstander, svarer Nilsen.

- Fokuset vårt nå er at den neste kampen er som en finale hver gang.. Vi skal måle oss på de tingene vi har pratet om tidligere. Vi skal dekke skudd, vi skal legge pucker på mål, vi skal vinne nærkamper, rett og slett de litt enkle tingene. Dette skal vi gjøre uten at vi tenker for langt fram, avslutter Sjur Robert Nilsen.

Artikkeltags