Fire spillere tilbake på Sparta-laget

TILBAKE: Henrik Malmström er tilbake på Sparta-laget som møter Oilers i kveld. Sammen med Patrck Andre Bowim (til venstre) og Eirik Børrresen vil han utligne Oiles sin ledelse i semifinaleserien.

TILBAKE: Henrik Malmström er tilbake på Sparta-laget som møter Oilers i kveld. Sammen med Patrck Andre Bowim (til venstre) og Eirik Børrresen vil han utligne Oiles sin ledelse i semifinaleserien.

Artikkelen er over 2 år gammel

Henrik Malmström, Andreas Klavestad, Håkon Imset Stormli og Michael Stenersen er alle tilbake på Spartas lag som møter Stavanger Oilers i Sparta Amfi i kveld.

DEL

– Vi ble ikke skremt av det som møtte oss i Stavanger lørdag. Vi mener bestemt at vi kan utligne denne semifinaleserien hjemme på Amfi-isen i kveld, sier sportssjef Jonas Elofsson i Sparta til Sarpsborg Arbeiderblad etter avsluttet formiddagstrening i Sparta Amfi.

Ward hviler

Lørdag var verken Henrik Malmström, Andreas Klavestad, Håkon Imset Stormli eller Michael Stenersen på isen da Oilers vant 4–1 i DNB Arena i Stavanger. Det var heller ikke Daniel Öhrn. I tillegg måtte både målvakt Samuel Ward og den unge backen Kristian Østby gi seg underveis i matchen.

– Østby spiller i kveld. Det gjør imidlertid ikke Samuel Ward. Han fikk seg en smell i hodet, og av sikkerhetsgrunner lar i ham hvile i kveld. Vi vet ikke helt om Samuel fikk en hjernerystelse, men vi tar ingen sjanser med hodeskader.

MÅ STÅ OVER: Samuel Ward må stå over kveldens semifinale.

MÅ STÅ OVER: Samuel Ward må stå over kveldens semifinale. Foto:

– Heller ikke Daniel Öhrn spiller i kveld. Det er imidlertid mulig at han er tilbake i løpet av de nærmeste dagene, slår Jonas Elofsson fast.

Henrik Malmström, Andreas Klavestad, Håkon Imset Stormli og Michael Stenersen er imidlertid friskmeldt.

Skal tråkke til

Jonas Elofsson håper på skikkelig trøkk i Sparta Amfi i kveld. Og han lover et Sparta-lag som skal gi favorittene fra Vestlandet kamp helt til døra.

– Vi skal tråkke til, det lover jeg alle Sparta-fans, understreker «Elof», som håper de fire spillerne som er tilbake på laget etter skader kan gi Sparta fornyet energi.

Artikkeltags