Gir bort 200 billetter

FÅR DRAHJELP: Mats Weberg og Sparta får drahjelp av Spartatæl og andre samarbeidspartnere, som gir bort 200 billetter til lørdagens kamp i Sparta Amfi

FÅR DRAHJELP: Mats Weberg og Sparta får drahjelp av Spartatæl og andre samarbeidspartnere, som gir bort 200 billetter til lørdagens kamp i Sparta Amfi

Artikkelen er over 1 år gammel

I samarbeid med flere av Spartas samarbeidspartnere gir Spartatæl bort 200 billetter til lørdagens kvartfinale mellom Sparta og Stavanger.

DEL

Sparta fikk en perfekt start på sluttspillet da de beseiret Stavanger i den første kvartfinalen onsdag.

Tommy Kristiansen sendte Sparta opp i en 1-0-ledelse i kvartfinaleserien, med sin scoring i sudden death.

Les også: Avgjorde i forlengelse - Sparta tok første stikk i kvartfinalen

Lørdag er det klart for kamp nummer to i Sparta Amfi, og Støttegruppa Spartatæl ønsker å se flest mulig mennesker i hallen.

– Fortjener støtte

Jan Håkon Dalen som er en av ildsjelene i Spartatæl, forklarer grunnen til at det deles ut gratisbilletter før Spartas første hjemmekamp i kvartfinaleserien.

– Meningen med dette er å få folk som vanligvis ikke går på kamp inn i «amfien». Vi vet at de trofaste alltid stiller opp, men vi mener at dette Spartalaget fortjener all den støtte de kan få.

– Spartatæl og noen av klubbens samarbeidspartnere stiller derfor opp utenfor Sparta Amfi fra klokken 16.00 lørdag, og deler ut 200 gratisbilletter.

Les også: Sjur Robert: – Det var en fortjent seier

I tillegg til utdeling av billetter blir det også flere aktiviteter for barn, samt mulighet til å slukke tørsten og få noe godt å bite i, sier Dalen.

– Puckskyting for barn er populært. Nå som Niklas Roest er utestengt, får barna også vist seg fram foran selveste Sparta-kapteinen, fortsetter han.

Ønsker folkefest

Mats Weberg er salgssjef i Sparta, og han setter pris på at Spartatæl vil bidra til flere tilskuere i hallen.

– Det er veldig gledelig at Spartatæl og samarbeidspartnerne våre ønsker å gi byen en folkefest. Det ønsker vi å gi dem også, sier han.

– Kommer det mange tilskuere blir det kjempertrykk i «amfien», og det løfter virkelig spillerne frem ute på isen, fortsetter Weberg.

Salgssjefen ønsker at dette er den første av mange hjemmekamper for Sparta i sluttspillet.

– Vi fikk en kjempestart i Stavanger, og med seier i kamp nummer to kan vi virkelig sette press på dem. Vi ønsker å vinne 12 kamper i dette sluttspillet, det blir vanskelig, men vi er godt i gang, understreker Weberg.

Ønsker liv

Didrik Nøkleby Svendsen noterte seg for en assist i den første kvartfinalen, og lørdag håper også han at det kommer mange tilskuere til Sparta Amfi.

– Et Sparta Amfi med fullt trykk er det ingen bortelag som gleder seg til å komme til. Det er disse kampene vi hockeyspillere ofrer så mye for å få lov til å spille, sier han.

IKKE I NÆRHETEN: Didrik Nøkleby Svendsen (i midten) mener at ingen bortelag gleder seg til å komme til et fullsatt Sparta Amfi. Her er han flankert av Spartatæls Marius Aune (til venstre) og Jan Håkon Dalen (til høyre).

IKKE I NÆRHETEN: Didrik Nøkleby Svendsen (i midten) mener at ingen bortelag gleder seg til å komme til et fullsatt Sparta Amfi. Her er han flankert av Spartatæls Marius Aune (til venstre) og Jan Håkon Dalen (til høyre). Foto:

– Jeg håper mange benytter seg av tilbudet om en gratisbillett, og at det kommer mange som vil lage liv, fortsetter Nøkleby Svendsen.

– Det var nesten 4000 mennesker i DNB-arena, og de lagde liv de, men det er ikke i nærheten av trykket som 3000 sarpinger lager når de heier oss fram til seier her i «amfien», avslutter Spartas nummer 95.

Artikkeltags