Tommy gjester Sparta-«kick off»

Lørdag 7. juli arrangerer Spartas supporterklubb Blue Warriors eget «kick off»-arrangement på Feriehjemmet i Skjeberg. Tidligere Sparta-profil og nåværende HV71-proff Tommy Kristiansen kommer på besøk i anledning treffet.

Lørdag 7. juli arrangerer Spartas supporterklubb Blue Warriors eget «kick off»-arrangement på Feriehjemmet i Skjeberg. Tidligere Sparta-profil og nåværende HV71-proff Tommy Kristiansen kommer på besøk i anledning treffet. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Lørdag 7. juli arrangerer Spartas supporterklubb Blue Warriors «kick off» før kommende sesong.

Det opplyser Frode Jørgensen, leder i Blue Warriors, til sa.no.

Supportertreffet finner sted på Feriehjemmet i Skjeberg.

Tommy Kristiansen på besøk

– Nå skal vi tilbake som Norges beste og mest aktive supporterklubb innenfor ishockey. Vårt mål er å gå foran og vise Sparta vei tilbake til toppen. Dette gjorde vi for noen år tilbake, og det skal vi klare igjen. Nå er det positivitet som gjelder. Vi skal sammen komme oss gjennom alle utfordringer, sier Jørgensen til avisen.

Og det blir en ekstra godbit for hockeyfrelste sarpinger som reiser ut til sjø og strand på Feriehjemmet denne dagen: Tommy Kristiansen, sarpegutten som forlot Sparta til fordel for profflivet i den svenske eliteserieklubben HV71 i fjor høst, kommer nemlig på besøk.

Læffen Band spiller

Sparta-publikummets tidligere yndling vil lede an i natursti og leker for barna, opplyser Frode Jørgensen.

– Vi har over 30 påmeldte barn som skal gjennom natursti, grille pølser, ha leker, utlodning av fine premier og motta medaljer, sier han.

Og senere på kvelden blir det musikk servert av Læffen Band.

– Neste arrangement ut er første istrening i Halden ishall 4. august. Her satser vi på ny publikumsrekord i den nye ishallen deres, kommer det optimistisk fra Blue Warriors-leder Frode Jørgensen

Artikkeltags