Gå til sidens hovedinnhold

Tommy Johansen klar for Sparta

Artikkelen er over 7 år gammel

26-åringen ble tirsdag formiddag presentert som Spartas nye sisteskanse. Johansen skal vokte buret i Amfien de neste to sesongene.

- Det er deilig å være hjemme igjen nå. Det har vært lenge borte. Jeg har lært mye og fått mange erfaringer, sier han til SA.

Raske forhandlinger

Sparta-gutten, som hadde flere av sine ungdomsår i klubben, har de siste sesongene levert flere gode prestasjoner som bakerste mann hos Storhamar Dragons.

- Når sesongen var slutt og ting roet seg, gikk det fort. Det gikk bare en ukes tid fra Elofsson snakket med agenten min til det smalt, sier Johansen.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ingen intensjon om å slå han i ansiktet

Har ambisjoner

Senest denne sesongen var han med på å slå Sparta ut av sluttspillet, men nå er han altså klar for å vokte buret for klubben i hjembyen.

Johansen har imidlertid ambisjoner, og har mål om å komme seg til Sverige.

- Man vil jo ut og utvikle seg. Først skal jeg ta et godt steg her i Sparta, og ha to gode år her, så får vi se hva som skjer etter det.

Tommy Johansen ble etter 2011/12-sesongen tildelt en plass på årets lag i eliteserien.

I løpet av de tre sesongene i Storhamar, står Johansen med en redningsprosent på godt over 90 i både serie- og sluttspill. Inneværende sesong endte han opp med 91,6 prosent i serie- og 90,8 prosent i sluttspillet.

Kommentarer til denne saken