Tore Jobs har fått ny jobb

NY JOBB: Tore Jobs blir daglig leder i Frisk Asker.

NY JOBB: Tore Jobs blir daglig leder i Frisk Asker.

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Tore Jobs har takket ja til jobben som daglig leder i Frisk Asker. Det melder klubben i en pressemelding på sin hjemmeside.

- Hadde mange jobbtilbud

Klubben skriver at Tore Jobs (56) har hatt mange tilbud, men valgte Frisk Asker fordi han ser et stort potensial i klubben.

- Jeg ønsker en reise til og den vil jeg gjøre med Frisk Asker, sier Jobs, som gleder seg til å ta fatt på jobben.

Spartas tidligere daglige leder sluttet i klubben i juni i år. Sparta hadde stor sportslig suksess i Jobs tid som daglig leder, men har slitt økonomisk.

Etter at Jobs sluttet har det vært en del bråk om ubetalte regninger som ikke skal ha vært bokført under Jobs tid som daglig leder.

- Passer perfekt med vår langtidplan

Tore Jobs har blant annet vært daglig leder Moss Fotball i tillegg til i Sparta Warriors. Han har også trent Norges A-lag i sju sesonger, Leksand, Västra Frölunda og Fredrikshavn - i tillegg til sine ti sesonger med Sparta som både trener og daglig leder.

Styremedlem Øystein Hærem i Frisk Asker sier i pressemeldingen at han har stor tro på at Jobs er rett mann til å få klubben til topps i eliteserien.

- Tore Jobs ideer passer perfekt med vår langtidsplan. Vi ønsker å bli den beste klubben til å utvikle egne spillere med gode verdier både på og utenfor isen. Vi skal være i toppen av norsk hockey, uttaler han.

- Vi har et langtidsperspektiv på fem til ti år, sier Hærem og trekker fram Jobs evner til å bygge relasjoner som noe som vil komme godt med for å bygge opp klubben både sportslig, økonomisk og organisatorisk.

Artikkeltags