SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Får han juble i rekordkampen?

Bjørn Helge Riise.

Bjørn Helge Riise. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Her er dagens oddstips.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Til klubbmanagernes store fortvilelse er dagen i dag en internasjonal dato for privatlandskamper. Det skjer kun tre dager før de fleste store ligaene starter opp til helgen.

Etter at mandagens oddstips gikk rett i kassen, var gårsdagen mørk på en vanskelig oddsdag. Da er det viktig å komme seg opp igjen på hesten. I den anledning har vi sett oss ut TV-kampen mellom Norge og Hellas på Ullevaal. Dette er for øvrig kampen der John Arne Riise tangerer Torbjørn Svendsens rekord med 104 landskamper.

44. Norge-Hellas U

Kampstart klokken 2000 og kampen vises direkte på TV 2.

Drillo har med seg følgende tropp:

Almenning Jarstein, Bugge Pettersen, Mohammed Abdellaoue, Braaten, Demidov, Wolff Eikrem, Tarik Elyounoussi, Grindheim, Hangeland, Henriksen, Huseklepp, Høgli, Yttergård Jenssen, Nordtveit, Parr, Gamst Pedersen, John Arne Riise, Rogne, Ruud, Søderlund.

Her er det verdt å merke seg at Moldes stjerneskudd Magnus Wolff Eikrem – etter lang tids debatt – endelig er med i troppen. Så er også en Moa som imponerte med en frekk scoring i treningskamp mot Manchester United i helgen.

Følg fotballkampen LIVE!

Drillo har varslet at han vil teste mange spillere og at det vil bli mange bytter i pausen. Trolig vil så å si hele troppen være involvert.

Det gjelder nok Hellas også. Hellas imponerte resultatmessig i EM. Det så ut som om de var dødsdømte etter de to første gruppespillkampene, men etter en sjokkerende seier mot Russland, tok de seg videre. Mot Tyskland i kvartfinalen ble det derimot full stopp.

Begge lag tar denne kampen som oppkjøring til VM-kvalifiseringen. Norge, som nær sagt alltid, har problemer med å skape all verden i kamper hjemme på Ullevaal der de selv må styre kampene. Hellas er som kjent alltid kyniske.

Sist lagene møttes på Ullevaal, i oppkjøringen til EM i 2008, endte det 2-2. På Helles ti siste privatlandskamper, har syv endt uavgjort.

Vi tror at John Arne Riise må ta til takke med uavgjort i rekordkampen sin, noe som gir greie 3,10 i odds.

Her er dagens oddstips:

44. Norge-Hellas 1,95 - 3,10 - 3,20 U

Spill dagens tips her (innsatsen styrer du selv)