SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Solskjær klare det «umulige» igjen?

Ole Gunnar Solskjær har mye på gang i Manchester United. I kveld er hans United store underdogs.

Ole Gunnar Solskjær har mye på gang i Manchester United. I kveld er hans United store underdogs. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester United slo ut PSG uten at noen trodde på det. Sjekk hva vi tror om kveldens muligheter mot Barcelona!

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Kan Solskjær klare det «umulige» igjen?

Oddssingel Premier League: Mer trøbbel for Brighton

Oddssingel Champions League: Nytt mirakel fra Ajax?

Eurojackpot: Vant 562 millioner - nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det utvilsomme høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er returkampen mellom Barcelona og Manchester United på Camp Nou. Det spilles også en høyinteressant returmatch i Torino mellom Juventus og Ajax. Nederlenderne so ut Real Madrid i åttendedelsfinalen. Kan de ta en ny skalp tirsdag kveld? I tillegg spilles det en viktig kamp i nedrykksstriden i Premier League, hvor Brighton tar imot Cardiff på Amex Stadium. På hockeyfronten ruller NHL-sluttspillet videre natt til onsdag, hvor storfavoritt Tampa Bay Lightning og Pittsburgh Penguins kan ryke ut.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Barcelona - Manchester United U/H - 4,00 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Merk: Jeg var innom å kun spille uavgjort til pause, men dette har ikke NorskTipping singelspill på. Til denne kampen vil vi gjerne komme med et eller to singeltips til dere, og da ble det U/H. Men det er ingen tvil om at, dette spillet, til denne oddsen, er spillbart!

Analysen av lagene kommer under begrunnelsen!

Begrunnelse U/H: Disse kampene her må analyseres på en annen måte enn en seriekamp. Særlig når det gjelder oddstips på kampen. Barcelona leder 1-0 fra første oppgjør. Skulle laget score det første målet idag, må United ha to for å ta seg videre. Vi tror hardt på at Manchester United og Solskjær drar til Barcelona med et mål om å holde tett bakover så lenge som mulig. 

Det vil alltid komme sjanser, men først og fremst handler det om å nekte Barcelona for mye rom offensivt. Dermed tror vi Barcelona vil ha mye possesion i førsteomgang, mens United vil forsvare seg. Da er det fort veldig jevnt etter halvtid. Manchester United må da fremover i andreomgang, og det vil bli overgangsmuligheter. Med Messi og Suarez foran da, så ser vi for oss at dem scorer et eller to og at kampen ender i Barcelona-seier. Det er et trolig utfall. 4,00 i odds på dette må prøves!

Barcelona gjorde det dem skulle i England i forrige uke. Etter at bortemålet kom midt i førsteomgang, slo man litt av på gasspedalen utover i kampen. Lionel Messi fikk seg en real albue av Smalling på tampen av førsteomgang, og var anonym etterpå. Vi tror om Messi hadde trengtes, så hadde vi sett en annen side av han. Dette Barcelona-laget er så flinke på nettop det og spille inn et godt resultat. Det er ekstreme ballspillere over hele linjen, og selv om Manchester United yppet seg til tider, hadde spanjolene god kontroll. Man så til tider at det var klasseforskjell på lagene i dette oppgjøret. Undertegnede satt med en følelse av at Barcelona hele tiden holdt igjen litt. De kunne nok skrudd opp tempo og nivå i det meste hadde det vært nødvendig.

Se den tøffe bortedrakten til Manchester United her!

I helgen møtte Barcelona på sisteplassen i LaLiga, Huesca. Hele 10 utskiftninger fra startelleveren mot Manchester United forrige uke ble gjort. Det var kun Ter Stegen som sto igjen. Kveldens Barcelona-lag blir garantert veldig likt det vi så på Old Trafford forrige uke. Det ble tilslutt 0-0 mot lille Huesca, men dette er naturligvis ikke noe å bruke krefter på. I den hjemlige serien har Barca satt seg i en posisjon der de kan bytte på hele laget før en viktig Mesterliga-kamp. Man leder nemlig den spanske toppserien med ni poeng når det gjenstår seks kamper. 

Lionel Messi fikk en smell mot Chris Smalling, men rapporteres klar til i kveld. Sergi Roberto kom inn på slutten av kampen i Manchester, og kan fort finnes i startelleveren i kveld.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ankommer Barcelona som soleklare underdogs. Egentlig er det en veldig fin posisjon å være i. Ingen vil reagere på om laget ryker ut i dagens kvartfinale. Vi så det mot Paris Saint-Germain, alt er mulig i fotball. Selv mot Messi og Barcelona. I tillegg så likte vi i Nettavisen spesielt godt måten laget tok seg videre på i Paris. Klart laget hadde flaks, men det var rett og slett bunnsolid defensivt i store deler av kampen. Midtbanen løp mye, og jeg synes United var veldig kompakte bakover. Det virker som laget har tatt steg også på det defensive den senest tiden. Dette gjør at jeg tror de røde djevlene kan spille jevnt mot Barcelona i kveld.

Se alle årets Barcelona-drakter her!

I Barcelona kan man trolig sole seg inn til et nytt seriemesterskap, mens for kveldens bortelag så er det ikke slik. Hver eneste kamp i England er ekstremt viktig, med tanke på den uhyre viktige fjerdeplassen. Guttene i rødt tok tre poeng hjemme mot West Ham i helgen som var. Det var ingen stor innsats av United, men tre poeng var viktig. Det ble ikke spart all verden av spillere. Over halve laget som startet mot West Ham, vil garantert gjøre det samme i kveld. Dette er fordel Barcelona, som sparte hele mannskapet i helgen. Dette vil nok og merkes mot slutten av kampen, og det er fordel vårt spill i kampen!

Nemanja Matic er trolig inne i elleveren i kveld. Det er gledelig. Han dekker masse rom med sin klokskap. Den altfor dyre spilleren, Alexis Sanchez, er og med til Spania.  Jeg har ingen tro på at han starter her!

Begrunnelse U/H: Disse kampene her må analyseres på en annen måte enn en seriekamp. Særlig når det gjelder oddstips på kampen. Barcelona leder 1-0 fra første oppgjør. Skulle laget score det første målet idag, må United ha to for å ta seg videre. Vi tror hardt på at Manchester United og Solskjær drar til Barcelona med et mål om å holde tett bakover så lenge som mulig. 

Det vil alltid komme sjanser, men først og fremst handler det om å nekte Barcelona for mye rom offensivt. Dermed tror vi Barcelona vil ha mye possesion i førsteomgang, mens United vil forsvare seg. Da er det fort veldig jevnt etter halvtid. Manchester United må da fremover i andreomgang, og det vil trolig bli overgangsmuligheter. Med Messi og Suarez foran da, så ser vi for oss at dem scorer et eller to og at kampen ender i Barcelona-seier. Det er et trolig utfall. 4,00 i odds på dette må prøves!

Klikk her for å levere dette spillet