SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal er en katastrofe på bortebane

Pierre-Emerick Aubameyang og Arsenal sliter på bortebane.   (AP Photo/Tim Ireland)

Pierre-Emerick Aubameyang og Arsenal sliter på bortebane. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Watford kan ta poeng mot ødelegge for Champions League-jagende Arsenal.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel ishockey: Sensasjonell odds på Frisk Asker

Oddssingel Premier League: Arsenal er en katastrofe på bortebane

Oddssingel La Liga: Real Madrid venter bare på neste sesong

Eurojackpot: Vant 562 millioner - nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Mandagens langoddsprogram byr på mange spennende fotballkamper og flere høyinteressante ishockeymatcher. I Premier League skal Arsenal ut i en tøff bortekamp mot Watford, mens det er toppkamp i tysk 2. Bundesliga mellom FC Köln og Hamburger SV. I Allsvenskan spilles det to kamper og det spilles to kamper i Superettan. I tillegg er det kamper både i Serie A og i La Liga. Her hjemmekamp Frisk Asker ta NM-gullet hvis de slår Storhamar i Askerhallen. Natt til tirsdag ruller NH-sluttspillet videre med fire kamper, hvor blant andre Mats Zuccarello er i aksjon for Dallas Stars.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Watford – Arsenal 2,95 – 3,50 – 2,05 U (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Arsenal er et av de sterkeste hjemmelagene i Premier League, men på bortebane har de slitt denne sesongen.

The Gunners har faktisk kun vunnet én av de siste ni bortekampene i Premier League. Seieren kom mot allerede nedrykksklare Huddersfield i starten av februar.

I forrige serierunde tapte Arsenal 0–1 på Goodison Park mot Everton. Det var ondon-klubbens femte bortetap siden desember.

Watford på sin side har ikke tapt hjemme på Vicarage Road i 2019. De er ubeseiret i de fem siste hjemmekampene, og de står med seier i de tre siste kampene foran egne fans, hvor de på rad og rekke har slått Everton (1-0), Leicester (2–1) og Fulham (4-1).

Etter fire borteseire på rad mot Watford, tapte Arsenal på Vicarage Road forrige sesong. The Gunners ledet 1–0 etter første omgang, men tapte kampen 1–2. Den gangen scoret Tom Cleverley seiersmålet på overtid. Mandag spiller ikke Cleverley. Han er skadet.  

Watford mangler også José Holebas og Domingos Quina. Holebas pådro seg en strekkskade i FA-cupsemifinalen mot Wolves, mens Quina sliter med en skulderskade.

Watford har kun vunnet to av sine 15 Premier League-kamper som har vært spilt på mandager. De øvrige kampene har endt med åtte tap og fem uavgjorte.

Arsenal har en meget sterk mandagsstatistikk. De har vunnet syv av de siste åtte kampene de har spilt på en mandag. Likevel har jeg ikke helt troen på dem i kveldens kamp mot Watford.

Arsenal må klare seg uten Sokratis Papastathopoulos som soner sin første av to kampers karantene. Granit Xhaka er usikker, mens Danny Welbeck, Rob Holding og Héctor Bellerín er på skadelisten hos The Gunners.

Watford er stinn av selvtillit etter at de slo Wolves i semifinalen i FA-cupen, og de kjemper om syvendeplassen i Premier League som kan gi spil i Europa neste sesong.

The Hornets er ubeseiret i de siste seks kampene på Vicarage Road i alle turneringer, og de står med fire seire på rad før mandagens kamp mot Arsenal.

The Gunners har også spilt på seg en solid dose selvtillit etter at de slo Napoli 2–0 i Europa League torsdag, men den kampen ble spilt hjemme på Emirates. Arsenal er svake på bortebane. De har kun vunnet to av de siste tolv bortekampene i alle turneringer.

Arsenal har ikke klart å holde nullen i noen av bortekampene denne sesongen, og Watford har gode muligheter til iallfall å ta ett poeng i mandagens kamp.

Begge disse lagene har mye å spille for. Arsenal slåss om en Champions League-plass neste sesong, mens vertene håper å ta syvendeplassen som kan sende dem ut i Europa neste sesong.

Selv om ingen av de elleve siste kampene mellom disse lagene har endt uavgjort, så tror jeg det kan bli poengdeling mandag kveld. 3,50 i odds for poengdeling på Vicarage Road er spillbart, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet