SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Rafael Benitez gir sine instrukser til Javier Manquillo i forrige lørdags bortekamp mot Leicester. (Nick Potts/PA via AP)

Rafael Benitez gir sine instrukser til Javier Manquillo i forrige lørdags bortekamp mot Leicester. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Av

Dersom Newcastle vinner kveldens hjemmekamp mot Southampton, blir det Premier League-spill på Newcastle også neste sesong.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige påskeaftenmeny:

Lørdagskupongen: Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Oddssingel Premier League: Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Oddsdobbel Premier League: Favorittdobbel fra Premier League

Målscorerspill Premier League: Raheem Sterling er brennhet

Oddssingel Bundesliga: I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Eurojackpot: Vant over 10 millioner Eurojackpot - tar ikke telefonen

Langoddsprogrammet på påskeaften inneholder seks kamper fra Premier League. Høydepunktet er toppkampen mellom Manchester City og Tottenham. De møttes i Champions League-kvartfinalen på Etihad onsdag, og lørdag spiller lagene mot hverandre igjen i Premier League - på samme banen. Det er også full rulle i tysk Bundesliga, i italiensk Serie A og i spansk La Liga.

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

Newcastle - Southampton H 2,35 (spillestopp kl 18.25)

Rafael Benitez og Newcastle tok en sterk borteseier mot Leicester forrige lørdag og det var trolig en avgjørende seier i forhold til nedrykksstriden. Med fire serierunder igjen å spille, er det nå sju poeng ned til Cardiff under streken og Cardiff har igjen både hjemmekamp mot Liverpool og bortekamp mot Manchester United og det må et mirakel til om de tar sju poeng eller mer på sine fire siste. Newcastle stod med fem strake hjemmeseire, før det overraskende tapte 0-1 mot Crystal Palace i den siste hjemmekampen. Det er ingen nye skader eller karantener for hjemmelaget.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Southampton hadde nok håpet at Brighton slo Cardiff hjemme tirsdag, men så skjedde ikke. De gjorde jobben selv hjemme mot Wolverhampton lørdag og tok tre meget viktige poeng. Fem poeng skiller ned til Cardiff, og Southampton har også en kamp tilgode. Moderate 5-3-9 på bortebane. Tre av de fem siste skal spilles borte, så har de igjen hjemmekamper mot ferdigspilte og bortesvake Bournemouth, samt nedrykksklare Huddersfield. Jannik Vestergaard er usikker, ellers er det ingen endringer for the Saints.

Det endte 3-0 i tilsvarende seriekamp forrige sesong. 9-3-1 på de spilte seriekampene på St. James Park.  2,35 i odds på Newcastle er slett ikke verst betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet