SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brøndby får trøbbel mot Braga

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brøndby får det tøft når portugisiske SC Braga venter i Europa League-kvaliken torsdag.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips Europa League: Brøndby får trøbbel mot Braga

Oddstips Europa League: Haugesund gjør livet surt for PSV

V65 Bergen: Jackpotkveld i Bergen

V65 Øvrevoll: En Oscar-vinner på Øvrevoll

Vikinglotto: To nordmenn med seks rette i Vikinglotto

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Torsdagens langoddsprogram domineres av kvalifiseringskampene fra Europa League. Det er totalt 31 kamper på menyen. Det er to norske lag i aksjon. Molde møter Aris fra Hellas hjemme på Aker Stadion, mens Haugesund skal bryne seg på den nederlandske storklubben PSV Eindhoven hjemme i sildebyen.

Brøndby - Sporting Braga 2,60 - 3,00 - 2,40 B (spillestopp kl. 1825)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Brøndby har ikke hatt hellet med seg i trekning i Europa League-kvaliken. De skal ut i to tøffe kamper mot portugisiske Braga. De gikk videre fra den andre kvalikrunden etter å ha Lechia Gdansk etter spillforlengelse.

Brøndby-fansen laget en glimrende ramme rundt kampen mot Lechia Gdansk, og jeg er sikker på t d skal skape den samme fantastiske stemningen torsdag kveld. Det å ha hjemmefansen i ryggen er selvsagt viktig, men det spørs om det er tilstrekkelig mot Braga. Jeg tviler på det.

Det har ikke vært lett å bli klok på Brøndby denne sesongen. Tordag vant de en dramatisk kamp mot Lechia Gdansk, og søndag gikk de på et overraskende nederlag mot tidligere Brann-spiller Sivert Heltne Nilsen og AC Horsens. Prestasjonene svinger voldsomt, og det er litt vanskelig å å vite hvordan de vil fremstå i kveld.

Jesper Lindstrøm har stått frem som den største positive overraskelsen i Brøndby-laget, og han spilte en glimrende match mot polske Lechia Gdansk sist. Unge Anton Skipper har også ått spilletid i midtforsvaret, men det er ikke sikkert at Niels Frederiksen våger å bruke dem i torsdagens kamp.

Brøndby mangler Joel Kabongo, men den positive nyheten er at Hany Mukhtar er klar igjen.

Brøndby stiller antakeligvis med dette laget: Schwäbe - Mensah, Hermansson, Arajuuri, Jung - Vigen, Radosevic, Kaiser - Hedlund, Wilczek, Tibbling.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

SC Braga er ikke like kjent som Benfica, FC Porto og Sporting CP, men de holder et høyt nivå. Jeg mener de er et bedre lag enn Brøndby. Det tror jeg også de vil vise i torsdagens kamp.

Braga endte på fjerdeplass i den portugiske ligaen sist sesong, men de hadde et godt stykke opp til de tre mastodontene i portugisisk fotball. De har blitt nummer fire i fire av de fem siste sesongene. Det viser at de har klart å etablere seg som et stabilt topplag, og de har etter hvert også opparbeidet seg grei erafring med spill i Europa.

Ligaen har ennå ikke startet i Portugal, så de har ikke fått samkjørt laget på samme måte som Brøndby. Det taler til danskenes fordel. Braga har spillere som ikke er særlig kjent i Norge, men det betyr ikke at de ikke er gode.

46-årige Ricardo Sa Pinto er ny trener hos Braga, og dette er hans første offisielle kamp. Den vil verken han eller spillerne tape. De kommer til å gi jernet her, tror jeg.

Braga starter sannsynligvis med disse elleve: Sa - Figueiras, Viana, Santos, Sequeira - Fransergio, Claudemir, A. Horta - Esagio, Eduardo, R. Horta.

Dersom Brøndby skal ta seg videre i Europa League, så trenger de et godt resultat på hjemmebane. Danskene har den fordelen at de er godt i gang med seriespillet og har hatt tid til å spille inn laget. Jeg tviler likevel på at det er nok til å vinne mot portugiserne. Det beste laget pleier å vinne denne typen kamper, og portugiserne er en klasse eller to over laget fra den danske hovedstaden.

Jeg tror Braga vinner på Brøndby Stadion. Borteseier gir 2,40 i odds, og det mener jeg er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!