SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Deilig favorittdobbel til tre i odds

Villarreal's Carlos Bacca får forhåpentligvis mer grunn til å juble etter søndagens hjemmekamp mot Leganes.  (AP Photo/Alberto Saiz)

Villarreal's Carlos Bacca får forhåpentligvis mer grunn til å juble etter søndagens hjemmekamp mot Leganes. (AP Photo/Alberto Saiz) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To hjemmelag får tillit i søndagens favorittdobbel fra La Liga og Allsvenskan.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige 1. påskedagsmeny:

Oddssingel Premier League: Kritisk bortekamp for Solskjær og United

Oddssingel Premier League: Liverpool må fortsette å vinne

Oddsdobbel: Deilig favorittdobbel til tre i odds

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss 1. påskedag. I Premier League er det tre kamper og først ut er Everton - Manchester United med kampstart 14.30. Kl 17 starter så både Cardiff - Liverpool og Arsenal - Crystal Palace. I tillegg spilles det meget viktige kamper i La Liga og det er toppkamp i Allsvenskan mellom Häcken og Djurgården. I Bundesliga spilles det to kamper og det er også kamper i både Ligue 1 og Eredivisie i Nederland. På hockeyfronten er det klart for første finalekamp mellom Färjestad og Djurgården og i NHL kan både Toronto Maple Leafs og Vegas Golden Knights ta seg videre i sluttspillet dersom de vinner sine respektive kamper.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Villarreal - Leganes H 1,70 (spillestopp kl 18.25)

Det meste er avgjort i toppen av La Liga, bortsett fra at tre-fire lag kjemper om den meget viktige 4. plassen. I bunnen er dog lite avklart. Her er det fem lag som kjemper om å unngå tredje siste plassen og ett av dem er Villarreal. I og med at Valladolid på tredje siste plass kun fikk med seg ett poeng fra sitt bortemøte med Alaves fredag står de med 32 poeng. Villarreal med en kamp mindre spilt står med 33 poeng og seier i kveld vil altså sende laget fire poeng foran nedrykksplass.  Villarreal tok en meget viktig 1-0 seier borte mot Girona forrige helg, men kom som kjent til kort i kvartfinalen mot Valencia i Europa League. 4-4 mot Barcelona i forrige hjemmekamp og 2-1-1 på de fire siste hjemmekampene.

Vi testet et hjemmespill på Leganes mot Real Madrid forrige mandag. Leganes tok også ledelsen 1-0 i den kampen, men Karim Benzema sørget for 1-1 og poengdeling. Leganes står med 41 poeng og har således ni poeng ned til Valladolid under streken og har sin klare styrke på hjemmebane (7-7-2). Klart mer sårbare på bortebane der kun tre av 16 kamper har endt med seier (3-4-9).

Det skal være klar fordel et helmotivert hjemmelag i kveld. 1,70 på hjemmeseier er som det må være og spilles i kombinasjon med en hjemmeseier fra Allsvenskan.

Häcken - Djurgården H 1,77 (spillestopp kl 14.55)

Toppkamp i Allsvenskan mellom de to eneste ubeseirede lagene hittil. Häcken har overtatt tronen som Göteborgs beste lag nå, selv om de ikke matcher publikumstallene til IFK. De innledet serien med et sterkt bortepoeng mot Malmö (1-1) og vant 2-1 i hjemmepremieren mot Helsingborg i andre serierunde. Sist søndag imponerte laget med 3-0 borte mot Falkenberg og det kunne vært enda større seierssifre i den kampen. Evigunge Paulinho fortsetter å levere varene og har scoret tre av Häcken seks mål hittil. Häcken hadde knallsterke 10-4-1 på hjemmebane forrige sesong og solide 8-3-4 i 2017-sesongen.

NB: 14 millioner i Lotto-potten neste uke. Lever kupongen her!

Djurgården ledet 2-0 til pause i seriepremieren hjemme mot GIF Sundsvall, men mistet initiativet i 2. omgang og det endte 2-2. Overbeviste så borte mot Ørebro i andre serierunde og vant 3-0. Imponerte dog ikke hjemme mot IFK Göteborg sist mandag selv om laget spilte med en mann mer de siste 20 minuttene. Fikk sitt seiersmål mot kampens gang i sluttminuttene (2-1).  Norske Aslak Witry scoret to av målene mot Ørebro, men er blitt skadet. I tillegg er det litt sykdom i troppen og flere spillere er fra tidligere ute med skade.

2-1-0 på de tre siste tilsvarende og Häcken vant hele 5-0 i fjorårssesongen. 1,77 på hjemmeseier er fin odds og Häcken spilles i kombinasjon med seier til Villarreal. Totalodds på denne dobbelen 3,00.

Klikk her for å levere dette spillet