SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Favorittdobbel fra Premier League

Joshua King og Bournemouth skal ha meget gode sjanser til tre poeng i lørdagens hjemmekamp mot Fulham (Adam Davy/PA via AP)

Joshua King og Bournemouth skal ha meget gode sjanser til tre poeng i lørdagens hjemmekamp mot Fulham (Adam Davy/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Både Bournemouth og Wolverhampton skal ha flotte vinnersjanser i sine respektive hjemmekamper i ettermiddag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige påskeaftenmeny:

Lørdagskupongen: Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Oddssingel Premier League: Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Oddsdobbel Premier League: Favorittdobbel fra Premier League

Målscorerspill Premier League: Raheem Sterling er brennhet

Oddssingel Bundesliga: I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Eurojackpot: Vant over 10 millioner Eurojackpot - tar ikke telefonen

Langoddsprogrammet på påskeaften inneholder seks kamper fra Premier League. Høydepunktet er toppkampen mellom Manchester City og Tottenham. Det er også full rulle i tysk Bundesliga, i italiensk Serie A og i spansk La Liga. Det spilles også kamper i Allsvenskan og en rekke kamper i Skottland. I tillegg er det også kamper i både Nederland og Ligue 1.

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

Bournemouth - Fulham H 1,55 (spillestopp kl 15.55)

Med sin oppsiktsvekkende 5-0 seier borte mot Brighton sist lørdag, er det ingen tvil om at det blir Premier League-fotball i Bournemouth også neste sesong. Eddie Howes gutter gikk altså fra å tape 1-3 hjemme mot Burnley, til å banke Brighton 5-0 borte. Den seieren var ikke lett å øyne på forhånd. Hjemme på Vitality stadium står Bournemouth med 7-5-5 hittil denne sesongen og fire serierunder før slutt, ligger laget på 12. plass med 41 poeng. Eddie Howe jubilerer med sin 500 kamp som manager lørdag og Howe har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

Det var mange som trodde Fulham ville klare seg fint i Premier League etter sitt opprykk og det at laget brukte sjekkheftet flittig før sesongstart. Slik har det ikke gått og fire serierunder før slutt, er nedrykket et faktum for Fulham. Stod med fattige 17 poeng og ni strake tap, før laget tok en meget overraskende 2-0 seier hjemme mot formsterke Everton sist lørdag. 18 av lagets 20 poeng er tatt på hjemmebane, borte har Fulham kun maktet å ta to poeng (0-2-15). Floyd Ayite kan være klar igjen etter en muskelskade, mens forsvarsspilleren Timothy Fosu-Mensah er usikker.

Bournemouth skal normalt fikse tre poeng her. 1,55 i hjemmeodds er som det må være og spilles i kombinasjon med en annen favorittseier fra Premier League.

Wolverhampton - Brighton H 1,70 (spillestopp kl 15.55)

Ikke uventet så røk Wolverhampton 2-3 borte mot Southampton forrige lørdag. Men heldigvis for Wolverhampton så tapte også Leicester, Everton og Watford sine kamper i forrige serierunde og kampen om 7. plassen som kan gi Europa League er således uforandret. Wolverhampton ligger på 8. plass med to mål dårligere målforskjell enn Leicester på 7. plass og Wolves har i tillegg en kamp mindre spilt. Tre av de fem siste skal spilles hjemme på Molineux, mens de har tøffe bortekamper mot Watford og Liverpool i de to siste bortekampene. Fine 8-3-5 på hjemmebane hittil. Nuno Espirito Santo kan mønstre et skadefritt mannskap og har heller ingen karantener i sitt lag.

Brighton gikk på sitt fjerde strake tap når de tirsdag røk 0-2 hjemme mot Cardiff. Det betyr at Brighton har satt seg selv i en vanskelig situasjon nå og nå er det kun to poeng ned til Cardiff på direkte nedrykk. Nå har riktignok Brighton en kamp mindre spilt, men i de fem gjenstående har Brighton følgende motstand: Wolverhampton borte, Tottenham borte, Newcastle hjemme, Arsenal borte og Manchester City hjemme.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Med tanke på at Brighton har tapt hjemme mot Southampton (0-1), Bournemouth (0-5) og Cardiff (0-2) i sine tre siste hjemmekamper, ser det stygt ut. Cardiff på sin side har bortekamp mot Fulham og hjemmekamp mot Crystal Palace og der er det mulig å skaffe seg seire. Brighton med meget svake 3-2-11 på bortebane og det var like ille i fjorårssesongen (2-5-12). Anthony Knockaert soner sin andre av tre kampers karantene, ellers er det ingen nye fravær hos bortelaget.

Wolverhampton har nok ristet av seg skuffelsen etter semifinaletapet i FA-cupen nå og totalt formløse Brighton skal være grei skuring. 1,70 i hjemmeodds er ålreit betalt og Wolves kombineres med seier til Bournemouth. Totalodds på denne favorittdobbelen blir da 2,64.

Klikk her for å levere dette spillet